Conferize.com: Konferansları ve konuşmacıları takip etmenin kolay yolu

Conferize.com: Konferansları ve konuşmacıları takip etmenin kolay yolu

Sosyalleşmek ve bilgi paylaşımı internet üzerinde farklı mecralar üzerinde gerçekleştirilirken fiziksel dünyada bu ihtiyacı konferanslar ve profesyonel etkinlikler aracılığıyla karşılıyoruz. Konferansları takip etmek için Conferize.com imdadınıza yetişiyor.

Küresel çapta konferansları ve fikir liderlerini takip edebileceğiniz bir site olan Conferize.com, bir yandan katılımcıların işini kolaylaştırırken bir yandan da kendi etkinliklerinizin reklamını yapmanızı aracılık ediyor. conferize.com konferans  sosyal ag

Danimarkalı 4 girişimcinin (Martin, Jon, Jesper, Moen) kurmuş olduğu Conferize, Ağustos ayında yayına başlamış. Producthunt'ta dikkat çeken girişimlerden biri olmayı başaran girişim, Accelerace.dk kuluçka programına kabul edilerek büyümesini hızlandırmış. 16 binden fazla etkinlik, 50 bine yakın konuşmacının kayıtlı olduğu Conferize.com'un üye sayısı ise 5 milyona yaklaşmış.

Konferans düzenleyecilere sunduğu ek hizmetlerden kazanç sağlayan Conferize, etkinlik sponsorlarının da bu işten kârlı çıkması için çözümler sunuyor. Profesyonel ihtiyaçlara dönük yeni özellikler de girişimcilerin planlamasında yer alıyor.

Özellikle Avrupa'daki önemli konferansların da kullandığı girişim Eventbrite gibi etkinlik oluşturma girişimleriyle de işbirlikleri yapmaya başlamış. Dakick.com'un sadece konferanslara dönük bir hali olarak özetleyebileceğimiz Conferize, tüm dünyayı hedef tahtasına koyduğu için daha ciddi bir büyüme potansiyeliyle geleceğe bakıyor.

Web Summit 2014'te de kendini tanıtan Conferize.com üzerinden özellikle Avrupa'daki girişimcilik etkinliklerini takip etmenizi tavsiye ediyorum. Sanırım yaklaşan Webrazzi etkinliklerini de Conferize'a eklemiş oluruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.