Prynt ile telefonunuzu Polaroid kameraya çevirin

Prynt ile telefonunuzu Polaroid kameraya çevirin

Fransa merkezli ufak bir girişim olan Prynt, donanım odaklı bir girişim. Ocak ayından beridir proje üzerinde çalışan Prynt, telefonunuza takabileceğiniz bir aparatla birlikte telefonları birer Polaraid kameraya çeviriyor. Yani telefonunuza bir mini yazıcı özelliği ekliyor.

Prynt, bir telefon kılıfı gibi kolayca telefona takılabilecek bir donanıma sahip. Şu an cihazın ilk prototipleri sadece tek bir kağıt kabul ediyor. Prynt'in son kullanıcı versiyonu piyasaya çıktığında ise 10 ile 30 fotoğraf kağıdını haznesine kabul etmesi bekleniyor.

Yine bir fotoğrafın dijital ortamdan Polaraid bir fotoğrafa dönüşmesi protoipte 50 saniye alırken, bunun son tüketici versiyonunda 30 saniyeye düşürülmesi bekleniyor. Kısacası Prynt'in yapacak bir hayli çok işi var ve ürünlerini geliştirmeye devam ediyorlar.

prnyt-how-works

Prynt'in CEO'su Clément Perrot, ürünün 4.x inç boyutunda telefonlar için geliştirildiğini, bununla birlikte Galaxy Note ve iPhone 6 Plus gibi phablet modeller için ayrı versiyonları olacağını bildirdi.

Prynt, fotoğraflarınızın anında çıktısını alabileceğiniz oldukça güzel bir proje olmuş. Çok yakında seri üretime geçmek için Kickstarter'da bir proje başlatacak olan Prynt'in fiyatının ise 99 dolar olması bekleniyor. Kickstarter projesinin tahmini başlangıç tarihi ise 2015 yılının hemen başı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.