Conversion Summit'in yeni konuşmacıları ve programı belli oldu!

Conversion Summit'in yeni konuşmacıları ve programı belli oldu!

19 Kasım'da Swissotel'te gerçekleştireceğimiz Conversion Summit'in yeni konuşmacıları ve programı kesinleşti. Bir süredir üzerinde çalıştığımız konferans programı sonunda ana oturumları ve workshop oturumlarıyla son haline geldi. Enuygun.com kurucusu ve CEO'su Çağlar Erol, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer ve Markafoni CEO'su İlker Baydar konferans konuşmacıları arasına eklenen son isimler oldular.

Webrazzi kurucusu Arda Kutsal ve HAK Systems kurucusu Erol Yöndem tarafından yapılacak açılış konuşmasıyla başlayacak olan konferans, İş zekası çözümlerinin yeni müşteri kazanımında kullanılması, entegre dijital pazarlama süreçleri, omnichannel ile e-ticarette müşteri deneyimini arttırmanın yolları, Real Time Bidding paneli, mobil dönüşüm ve daha bir çok konunun ele alınacağı oturumlarla sizlerle olacak.

Workshop odamızda ise hepsi konularının uzmanı olan Avrupa'nın önemli isimleri yapacakları sunumlarla müşteri dönüşümü konusunda direkt işinizde uygulayabileceğiniz yöntemleri paylaşacak.

Eğer halen biletinizi almadıysanız buradan online olarak kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Programın tamamına konferans sayfasında veya aşağıda ulaşabilirsiniz.

conversion-summit-2014-program

Konferans hakkında Türkiye'nin önemli e-ticaret sitelerinin yetkililerinin yer aldığı bir de kısa video hazırladık.

Sponsorlarımıza teşekkürler!

Conversion Summit Elmas sponsorları Web Arts, b.telligent, prudsys, Platin sponsorları FACT-Finder, inxmail, econda, Dymatrix, Altın sponsorları Abalo Media ve Omicron, oturum sponsorları ise Webdata Solutions ve Adsuit oldular.

Sponsor olmak için hemen bize ulaşın!

Conversion Summit'in çok değerli sponsorları var ve halen birçok firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Conversion Summit’in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bu arada 2014'ün başında yayınına başlayan Conversion.com.tr'de de konferans öncesinde dönüşüm konusunda çeşitli makaleleri inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.