Trendii.com yeni Pinterest olmak istiyor

web summit 2014 trendii pinterest Web Summit 2014'te kendini tanıtma fırsatı bulan 2 bin civarında girişim arasında görüp beğendiğimiz girişimleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Trend meraklıları için sosyal paylaşım ve e-ticaret platformu olan Trendii.com da bunlardan biri.

Londra merkezli Trendii.com, 4 girişimci ortak (Adam Haggarty, Tom Low, Dave Bentely, Chris Latter) tarafından kurulan ve yeni Pinterest olarak adlandırabileceğimiz bir girişim. Şu anda test aşamasında olan Trendii, temel olarak arama motoru üzerinden size görsel sonuçlar sunuyor ve bunları bir pano üzerinde gruplamanızı sağlıyor.

Türkçe arama yapmak da mümkün

Trendii'de sürükle bırak şeklinde seçimlerinizi kendi trend panonuza ekleyip, paylaşabiliyorsunuz. Diğer kullanıcılar üzerinden farklı trendleri takip edebiliyorsunuz. Trendii'nin gelir modeli de e-ticaret sitelerine yönlendirilen satışlara dayanıyor ve Trendii e-ticaret siteleri için ciddi bir satış kanalı olmak istiyor.

Mobil tarayıcılara olan uygun tasarlanan Trendii'nin arama algoritması farklı dilleri desteklediği için Türkçe aramalara karşılık almak da mümkün oluyor.

trendii gorsel arama motoru 2

PayPal & Braintree tarafından başlatılan Start Tank girişim hızlandırma programına seçilen Trendii'nin yeni Pinterest olması için elbette yeterli sosyal etkileşimi sağlaması lazım. Kullanıcı davet sistemiyle bir oyunlaştırma dinamizmi içermesi bu konuda avantaj sağlıyor denilebilir.

Sistemi denemek için beta davetiye kodlarını kullanabilir, yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.