Web Summit'te Belkin'in akıllı ev sistemlerini yakından inceledik [Video]

Web Summit'te Belkin'in akıllı ev sistemlerini yakından inceledik [Video]

Bağlantılı ampüllerden yiyecekleri uzun sürede pişiren bağlantılı tencereye, kablosuz router'lardan iPad klavyelerine kadar oldukça geniş bir ürün portföyüne sahip olan Belkin, 30 yaşında ama oldukça üretken bir şirket.

Son dönemde sayısı hızla artan akıllı ev konseptinin erken dönem oyuncularından Belkin, WeMo markalı bu ürünleriyle Web Summit 2014'ün katılımcıları arasındaydı.Belkin'in Pazarlamadan Sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi (CMO) Kieran Hannon'ın tanıttığı ürünler arasında harekete duyarlı kamera, akıllı telefonunuzla kontrol edilen akıllı ampül, kahve makinesi ve bağlantılı tenceresi de var.

Akıllı telefonunuzla uzaktan kontrol edebildiğiniz WeMo tencere, bağlantılı olduğu uygulama sayesinde size ne kadar süredir yemeği pişirdiğini söyleyebiliyor, siz de isterseniz tencerenin sıcaklığını uzaktan değiştirebiliyorsunuz.Belkin'in bağlantılı cihaz ve servisleri çeşitlenmeye devam edecek gibi görünüyor. Zira, Kieran Hannon üçüncü parti üreticilerle anlaşarak, akıllı teknolojisini farklı ürünlere taşıyan WeMo'nun bugüne kadar onlarca farklı markayla anlaştığını söylüyor.Röportajımızın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.