Kickstarter'da yeni nesil kahve makinası: Arist

Kickstarter'da yeni nesil kahve makinası: Arist

Biz bu yazıyı kaleme alırken 700'den fazla kişiden 240 bin doların üzerinde para toplamayı başaran Arist'i, adeta yeni nesil bir kahve makinası olarak tarif edebiliriz.

Her bir kahve çekirdeğinin farklı sıcaklık ve basınç değerlerinde farklı tatlar sunacağının altını çizen Arist ekibi, Arist'in hem kullanıcılarının alışkanlıklarını öğrenen hem de kişiye özel önerilerde bulunan yapısıyla öne çıkacağını düşünüyor. Aynı zamanda Arist kullanıcıları mutfaklarındaki kahve makinasıyla uyumlu çalışacak bir mobil uygulama -iOS ve Android için- vasıtasıyla adeta evlerinde bir 'barista' ile yaşıyormuş gibi hissedebilecek.

AristCafe.com üzerinde dünyanın dört bir yanındaki barista'lar tarafından girilmiş yüzlerce tarifle karşılacak olan kullanıcılar, diledikleri taktirde tek bir tuş ile bu tarifleri makinalarına uygulatabilecek. Bunun dışında Arist, NFC teknolojisiyle  kahve fincanınızı bile tanıyabiliyor ve fincana göre uygun ölçekte kahve yapabiliyor.

Oldukça kısa sürede Kickstarter'daki hedefine ulaşan Arist'i her şey planlanan gibi giderse Ağustos 2015'te raflarda görebileceğiz. Arist ekibi bu süre içinde makinayı seri üretim şeklinde üretebilip, söz konusu mobil uygulamayı ve yazılım platformunu hazırlayabileceğini düşünüyor.

Arist hakkındaki detayları Kickstarter kampanya sayfası üzerinde bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.