Snapdonate: Nakitsiz geleceğin bağış yapma uygulaması

Snapdonate: Nakitsiz geleceğin bağış yapma uygulaması

snapdonate bagis uygulamasi 3Mobil alışveriş ve mobil ticaret uygulamaları sosyal sorumluluk tarafında da kendini gösteriyor. Snapdonate uygulaması da bu değişimin en iyi örneklerinden biri. Kullanıcılarına son derece basit bir şekilde sivil toplum örgütlerine ve yardım kuruluşlarına bağışta bulunmasını sağlıyor.

Kâr amacı gütmeyen Snapdonate Vakfı'nın geliştirdiği bir ürün olan Snapdonate ile bağış yapmak için herhangi bir yerde gördüğünüz bir yardım kuruluşunun logosunu kameraya okutmak kadar basit. Logosu üzerinden yardım kuruluşunu tanıyan Snapdonate, size ne kadar bağış yapmak istediğinizi soruyor ve bağışınızı ilgili kuruluşa iletiyor.

Nakitsiz geleceğin beğenilen uygulamalarından biri olabilecek Snapdonate, bağışlardan herhangi bir pay almıyor veya kullanıcı bilgilerini reklam amaçlı kullanmıyor. snapdonate bagis uygulamasi 2

Şimdilik Android uygulaması yayında olan Snapdonate, yakında iOS uygulamasını da kullanıma sunmayı planlıyor. Kullanıcılar kredi kartı veya Paypal hesapları üzerinden bağış yapabiliyor.

Boldrocket.com tarafından finanse edilen uygulama Justgiving.com'a kayıtlı 13 bin yardım kuruluşunun logosunu tanıyor ve bağış yapılmasına aracılık ediyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da düzenlenen Sosyal Fayda Zirvesi'nde bu tarz girişimler konuşuldu mu bilmiyorum ama ulusal ve uluslarası yardımlarda çok aktif bir ülke olmamıza rağmen bu alanda teknolojiye pek fazla odaklandığımız söylenemez. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.