Sosyal Fayda Zirvesi internetten canlı yayınlanacak

Sosyal Fayda Zirvesi internetten canlı yayınlanacak

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) çerçevesinde düzenlenen +Social Good Summit, Eylül ayı sonunda New York'ta 5. kez düzenlenmişti ve bu önemli etkinliğin Türkiye ayağı bugün Sosyal Fayda Zirvesi adıyla İstanbul'da düzenleniyor. Etkinlik internetten canlı yayınlanacak.

UNDP Türkiye tarafından organize edilen ve İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde düzenlenecek olan etkinlikte bu kez “Teknoloji, inovasyon ve yeni medya, toplumsal fayda için nasıl kullanılabilir?’ sorusuna cevap aranacak. 2030’a kadar herkes için eşit teknoloji ve yeni medya erişiminin nasıl sağlanacağı tartışılacak.

Sosyal Fayda Zirvesi 2014 İstanbul etkinliğinde Twitter’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Kamu Politikaları Direktörü Sinead McSweeney ile Raj Kumar, Bill Clinton,Tony Blair ve Bill Gates gibi bir çok önemli kişiye danışmanlık yapmış olan küresel sosyal kalkınma kuruluşu ve medya platformu Devex.com’un Başkanı Raj Kumar gibi önemli konuşmacılar yer alıyor.

Bugün saat 14:00'te başlayacak olan ve TED Talk formatında düzenlenen bu etkinliği internetten canlı yayınla takip edebilir, görüşlerinizi ve sorularınızı sosyal medyada #2030Şimdi veya #2030Now etiketlerini kullanarak iletebilirsiniz.

2013 yılında bizim de desteklediğimiz Sosyal Fayda Zirvesi, aslında 21-22 Eylül tarihlerinde Birleşmiş Milletler Haftası sırasında düzenlenen bir konferans. Küresel liderleri bir araya getirerek yaratıcı düşünmenin ve teknolojinin karşılaştığımız en önemli güçlüklerin çözümündeki önemi tartışılıyor.

Etkinliğe son dakikada katılmak isterseniz Biletino üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.