Socialbakers markaları artık Social Health Index ile analiz edecek

Socialbakers markaları artık Social Health Index ile analiz edecek

Sosyal medya pazarlama ve anatilik girişimi Socialbakers, Lenovo işbirliği ile geliştirdiği Social Health Index adlı yeni sosyal medya ölçüm sistemini tanıttı.

Markaların sosyal medyadaki değerlerini tek bakışta gözler önüne seren Social Health Index, farklı platformlardaki kıyaslamalarla en iyi sosyal medya değerlemesini sunmayı amaçlıyor.

Daha önce kendi araştırmalarıyla markaların kıyaslamalı sosyal medya performanslarını gözler önüne seren girişim, Social Health Index ile markaların bizzat bu analizleri yapmasına imkan tanıyor. Bu yenilik özetle markaların sosyal medya pazarlamasına harcadıkları yatırımın geri dönüşünü en iyi şekilde almalarının yolunu açıyor.

social bakers social health index sosyal medya pazarlamasi

Facebook, Twitter ve YouTube analizleriyle tek bir değerleme notu çıkaran Socialbakers, katılım ve paylaşım gibi farklı açılardan çözümlemeler sunuyor. Bu sayede markalar kendilerini hangi yönde geliştirmeleri gerektiğini görebiliyor. Hedeflere ulaşmak için gerçek zamanlı sonuçlar alıp bunları optimize etme şansına kavuşuyor.

social bakers social health index sosyal medya pazarlamasi 2

Avrupalı başarılı girişimlerden biri olan Socialbakers'ın bu yeni değerlendirme sistemiyle sosyal medya pazarlamasına yeni basamak daha ekliyor diyebiliriz. Şirketlerin Social Health Index'ten ne kadar faydalanacağını ise önümüzdeki dönemde hep birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.