tmob ile Garanti Bankası işbirliği: mobil e-ticaret için önemli adım

tmob ile Garanti Bankası işbirliği: mobil e-ticaret için önemli adım

tmob ilk olarak Webrazzi Summit 2014'te duyurusunu yaptığı mobil e-ticaret platformu t-appz üzerinde Garanti Bankası ile işbirliğine gidiyor. Söz konusu işbirliği çerçevesinde Garanti Bankası müşterileri t-appz'i 90 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek.

Sanal POS konusundaki yaygınlığı ile öne çıkan Garanti Bankası'nı tmob'un herhangi bir kod bilgisi gerektirmeden mobil e-ticaret uygulamasına sahip olmanızı sağlayan platformu t-appz için yaptığı bu anlaşma, kuşkusuz ülkemizde e-ticaret sitelerinin mobil e-ticarete yönelmesine katkı sağlacaktır.

t-appz ile 1 günde mobil e-ticaret uygulamasına sahip olmak mümkün

tmob'un kısa bir süre önce hayata geçirdiği t-appz projesiyle e-ticaret sitesi sahipleri 1 gün içinde -iOS ve Android platformları için- mobil e-ticaret uygulamasına sahip olabiliyor. t-appz uygulama yayına girdikten sonra güncelleme yapabilme, kampanya yönetimi, gerçek zamanlı analitik ve lokasyon bazlı kampanya teklifler sunabilme gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Garanti Bankası Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer'in bugün açıkladığı işbirliği, Garanti Bankası müşterilerine t-appz'i 90 gün boyunca ücretsiz olarak kullanma imkanı tanıyor.

t-appz ile ilgili detaylı bir tanıtım yazısını kısa süre içinde Webrazzi'de bulabilirsiniz. Ayrıca konuyla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.