E-ticaret siteleri için kısa sürede mobil uygulama oluşturma servisi: Apptuse

E-ticaret siteleri için kısa sürede mobil uygulama oluşturma servisi: Apptuse

Hindistan merkezli Inscripts bünyesinde geliştirilen ve bu yılın Haziran ayında yayına giren Apptuse; e-ticaret sitelerinin kolay ve kısa sürede mobil uygulama oluşturabilmelerine yarıyor.

Shopify, Magento ve WooCommerce gibi platformlarla entegre olarak çalışabilen Apptuse ile e-ticaret sitenizin mobi uygulamasını dilerseniz kendi geliştirici hesabınız üzerinden App Store ya da Play Store'da yayınlayabiliyor, dilerseniz de Apptuse'un kendi uygulaması içinde de yer alabiliyorsunuz.

Apptuse ile herhangi bir kod bilgisine sahip olmadan bir 'm-commerce' uygulamasına sahip olabilmeniz mümkün. Tamamen 'native' yani web gösterimi olmayan doğal bir uygulama ortaya çıkartan Apptuse, ayrıca Google Analytics veya Flurry gibi analiz servislerini kullanmanıza da olanak tanıyor.

Şu an için yalnızca 6 e-ticaret platformuyla -Shopify, Big Commerce, Magento, Woocommerce, Spree Commerce and Kartrocket- entegre olabilen Apptuse; kullanıcılarına uygulamalarındaki içeriği yönetebileceği bir web paneli de sunuyor. Apptuse'da ücretlendirme ise aylık 30 dolarla 100 dolar arasında değişiyor.

Apptuse'un ürününü özellikle Shopify ve Magento gibi halihazırda çok sayıda aktif kullanıcı olan platformlar üzerinde konumlandırması oldukça mantıklı. Ancak hem üyelik öncesi, hem de kullanım esnasındaki süreçlerde girişimin gitmesi gereken daha çok yol var. Buna rağmen uygun gözüken fiyatlandırma politikası ile Apptuse incelenmeyi hakediyor.

Dilerseniz Apptuse'un örnek mobil uygulamasını iOS için buradan, Android içinse şuradan inceleyebilirsiniz. Pazarda henüz öne çıkan bir oyuncu olmasa da çok sayıda rakibi bulunan Apptuse ve pazardaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.