Apple, bu akşamki etkinliğinden önce yeni iPad'lerin görüntülerini "yanlışlıkla" yayınladı

Evet, yanlış duymadınız Apple, iTunes mağazasında yeni iPad'lerin görüntülerini "yanlışlıkla" yayınladı.
Apple, bu akşamki etkinliğinden önce yeni iPad'lerin görüntülerini

16 Ekim, yani bu akşam Apple'ın yeni iPad'leri tanıtacağı gün. 15 Ekim akşamının gündemi ise yeni tablet, phablet, TV ve mobil işletim sistemini içeren büyük bir tanıtım yapan Google'dı. Ta ki iPad'in görüntüleri Apple tarafından sızdırılana kadar. Evet, yanlış duymadınız Apple, iTunes mağazasında yeni iPad'lerin görüntülerini "yanlışlıkla" yayınladı. Durumu fark eden Apple gurusu Mark Gurman da kısa süre içinde bu hatayı haber yaptı ve görüntüler basına sızdı. Sonuç olarak Apple, olabildiğince garip bir zamanlamayla, garip bir hata yaptı...

ipad1.480x480-75

iBooks içindeki iOS 8.1 iPad kullanıcı rehberinde iPad Air 2 ve iPad Mini 3'ün ekran görüntüleri de var. Yani yeni iPad'ler iPad Air 2 ve iPad Mini 3 isimleriyle gelecek, büyük olasılıkla. Sızıntı, Apple'ın yeni iPad'lerde büyük bir tasarım değişikliğine gitmediğini gösteriyor. Yeni iPad'ler beklendiği gibi Touch ID yani parmak izi sensörü özelliğine sahip. Apple, iPhone 5S'te tanıttığı Burst Mode'u iPad Air 2'ye de uyarlamış, görüntülere göre.

burst mode ipad air 2

Apple'ın bu akşamki etkinliğinde, retina display özelliğine sahip ilk iMac ve OS X Yosemite'a da yer vermesi bekleniyor. Etkinliği canlı bloglamayla aktaracağımızı da bir kez daha hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.