Dersverir.com yenilenen yapısıyla özel ders pazarından pay almak istiyor

Dersverir.com yenilenen yapısıyla özel ders pazarından pay almak istiyor

İnternette özel ders temasında açılan pazar yeri girişimlerinden Dersverir.com yeni eğitim-öğretim dönemine yenilenen yapısıyla giriş yapıyor.

2013 yılı Mart ayında özel ders almak isteyenlerle eğitimcileri bir araya getirmek için hayata geçirilen Dersverir.com, geçtiğimiz ay yeni tasarımını ve yeni özelliklerini yayına almış. İbrahim Soylu arafından kurulan ve GD Holding A. Ş. bünyesindeki Piko Bilişim tarafından geliştirilen girişim yeni haliyle yüzbinlere ulaşmak istiyor.

Son güncellemelerle öğretmenlerin puanlanabildiği Dersverir.com, şu anda 4 bin 455 kişilik bir öğretmen havuzuyla hizmet veriyor. Diğer girişimlerde olduğu gibi ders konusunda bir sınırlama yok ve çok farklı konularda öğretmen/eğitmen bulmak mümkün.

dersverir.com ozel ders

Aylık ödeme modeliyle çalışıyor

Dersanelerin kapatılma sürecinde özel ders sektöründe başlayan hareketlilikten faydalanmak isteyen Dersverir.com’a üye olmak isteyen öğretmenler 2 farklı üyelik paketinden birini seçebiliyor. Öğretmenler ders başına komisyon ödemek yerine 6 aylık 50 TL, 12 aylık da 70 TL karşılığında tek seferlik ödeme yapmak sisteme üye olup kendi sayfalarını oluşturabiliyor.

Süreli üyelik modeliyle çalışan Dersverir.com, bu sayede öğretmen ve öğrencilerin iletişimlerini daha sonra kendi aralarında sürdürmelerinden de etkilenmiyor.

Yeni eğitim döneminde daha çok öğretmene ulaşma amacındaki girişimin büyüyen bu pazarda rekabete hazır olması gerektiği çok açık. Ücretsiz üyeliğin olmaması da bir dezavantaj ama izlenecek pazarlama stratejisi gelir açısından Dersverir.com'u rakiplerinin önüne geçirebilir. Bunu görmemiz için de biraz zamana ihtiyacımız var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.