Sharp'ın çerçevesiz telefonu AQUOS Crystal piyasaya çıktı

Sharp markası ile ilgili iki ihtimal var. Ya bu markayı hiç tanımıyorsunuz, ya da hem eski ürünleri hem de Manchester United'ın forma sponsorluğu yüzünden Sharp'ı asla unutmadınız!
Sharp'ın çerçevesiz telefonu AQUOS Crystal piyasaya çıktı

Screen Shot 2014-10-12 at 10.11.58Sharp markası ile ilgili iki ihtimal var. Ya bu markayı hiç tanımıyorsunuz, ya da hem eski ürünleri hem de Manchester United'ın forma sponsorluğu yüzünden Sharp'ı asla unutmadınız!

Sharp, AQUOS alt markası ile üreteceği akıllı telefon markası AQUOS Crystal'i piyasaya sürdü. Android işletim sistemli bu akıllı telefonun en önemli özelliği ön üst tarafında ekranın çerçevesinin olmaması ve tüm telelefon önyüzünün büyük bir ekranla kaplı olması. Tasarımsal açıdan oldukça ilgi çekici gözüken AQUOS Crystal, aynı zamanda bu ekrandaki görüntü kalitesiyle de iddialı. Anlaşılan Sharp, ekran konusundaki uzmanlığını da telefona yansıtmayı başarmış.

Screen Shot 2014-10-12 at 10.11.06

ABD'de Best Buy'larda ve bazı mağaza zincirlerinde satılmaya başlanacak olan AQUOS Crystal, vergiler hariç 150 dolarlık uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Tanıtılmasının ardından 1 ay içerisinde raflardaki yerini alan AQUOS Crystal, rekabetin yüksek olduğu pazara hızlı bir giriş yaptı. Ses konusunda harman/kardon gibi önemli bir markayla işbirliği yapan Sharp, kamera konusunda da iddialı özellikler barındırıyor. 8MP arka kamerası ve 1.2MP ön kamerası bulunan AQUOS Crystal, 2,040mAh'lik bataryaya sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.