Rakamlarla Webrazzi Summit 2014 [İnfografik]

Rakamlarla Webrazzi Summit 2014 [İnfografik]

25 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenen Webrazzi Summit 2014, Türkiye internet ve dijital sektörlerinde gündemi belirlemişti.

Yurtiçi ve yurtdışı konuşmacıları, sahne olduğu lansmanlar, katılımcıların sosyal medya paylaşımları, 50 binin üzerindeki canlı yayın izleyicisi ve 33 sponsorun katılımcılar için hazırladığı sürpriz ve kampanyalar ile çok konuşulan Webrazzi Summit'i sizlere bir de infografikle anlatmak istedik.

Yazının hemen sonunda bulabileceğiniz infografikte Webrazzi Summit 2014'le ilgili konuşmacı, sunum, panel, sponsor ve katılımcı sayısı gibi çok sayıda rakamı, en çok ilgi gösterilen oturumlarla konuşmacıları ve etkinliğin mobil uygulamasına dair bazı istatistikleri bulabilirsiniz.

Bu arada son bir not; canlı olarak Webrazzi.com ve summit.webrazzi.com adreslerinden yayınlanan Webrazzi Summit 2014'te konuşma ve oturumların video'ları hakkında çok soru geliyor. Ekim ayının ikinci yarısı itibarıyla etkinliğe dair tüm video'ları Webrazzi.com'da yayınlamış olmayı umuyoruz.

infographic_summit14_TR2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.