Livestream uygulamasına GoPro'lardan canlı yayın yapma özelliği geldi

Livestream uygulamasına GoPro'lardan canlı yayın yapma özelliği geldi

Online olarak canlı yayın yapmanızı sağlayan Livestream'in iOS mobil uygulamasına gelen yeni özellikle birlikte, bundan böyle GoPro kameralarınız aracılığıyla livestream üzerinden yapabileceksiniz.

Livestream, güncellenen iOS uygulaması üzerinden GoPro kameranıza bağlanıyor ve GoPro'nun verdiği görüntüyü, canlı yayına aktarıyor.

Livestream ile özellikle pek çok spor müsabakasının yayınlanmasının çok ilgi çektiğini söyleyebiliriz. GoPro'nun da işin içine girmesiyle birlikte artık sporcuların kendi üstlerine veya araç/gereçlerine yerleştirecekleri GoPro'lar, ilgili spor müsabakalarından canlı yayınlara önemli ölçüde katkıda bulunacak.

Livestream uygulaması ve GoPro kameralarının Wi-Fi özelliklerini kullanarak birbirini görmelerini sağlanırken, görüntünün canlı yayına aktarılması için 3G hızları maalesef yeterli olmayacak. Bu yüzden, Livestream mobil uygulamasının özelliklerine de bu özellik için 4G özelliğinin gerektiğini not düşmüş durumda.

Kısa bir süre önce GoPro HERO4 serisini duyurmuştu. Şimdi de bu tarz uygulamalar sayesinde GoPro'nun kullanım alanını ve kullanım seçeneklerini geliştiriyor olduğunu söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.