Facebook Messenger'a para gönderme özelliği mi geliyor?

Facebook Messenger'a para gönderme özelliği mi geliyor?

Facebook'un, Facebook Messenger'a para gönderme özelliği ekleyeceği söylentileri ortaya çıktı. TechCrunch'ın geçtiği haberine göre, Stanford Üniversitesi öğrencisi ve iOS uygulama geliştiricisi olan Andrew Aude, Twitter hesabı üzerinden bu yeni özelliğinin ekran görüntülerini paylaştı.

Facebook Messenger'ın kodlarının içinde de yer aldığı anlaşılan ve arkadaşlarına para gönderme özelliği barındıracağı tahmin edilen Facebook Messenger, çok yakında karşımızda olabilir. Tabii ki şimdilik bunlar sadece birer söylenti fakat bunun güçlü bir söylenti olduğunu tahmin etmek de güç değil.

Facebook Messenger ürünün başına gelen eksi PayPal Başkanı David Marcus'un bir icraatı gibi gözüken Facebook Messenger üzerinden para göndermenin detayları resmi olmasa da iraz belli olmuş durumda. Kullanıcılar, banka kartlarını Facebook Messenger'a bir ödeme metodu olarak tanımlayabiliyorlar. Sonrasında ise, Facebook Messenger'da birbirlerine para gönderirken bu kart otomatik olarak tanınıyor ve Facebook Messeger ile para gönderme, çok basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Uygulamanın bazı detaylarını görebileceğiniz bir video da sızan görüntüler arasında. Bakalım Facebook Messenger ile Facebook arkadaşlarına para gönderebilme özelliği ne zaman ve nasıl gün yüzüne çıkacak?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.