Kaza tutanakları Mobil Kaza Tutanağı uygulamasıyla mobil olarak iletilebilecek

Kaza tutanakları Mobil Kaza Tutanağı uygulamasıyla mobil olarak iletilebilecek

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından iOS ve Android platformları için geliştirilen mobil uygulamalar, 2008 yılında bu yana araçlarda bulundurulan kağıt formların yerini alacak. Kısacası bundan sonra, kaza tutanakları akıllı telefonlar üzerinden doldurulabilecek ve anlık olarak sisteme bildirilecek.

Uygulamalar sayesinde, kaza geçiren sürücüler kâğıt form ve kalem kullanmadan tutanak doldurma işlemlerini akıllı telefonlarından hızlıca yapabilecek. Böylece zaten kaza ortamında oluşan karmaşa ve kaos ortamına, yeni krizler eklenmeden sadece bir akıllı telefon aracılığıyla kaza tespit tutanağı konusu çözümlenebilecek.

Uygulama aracılığıyla, araç plakası ve T.C. kimlik numarası bilgilerinin girilmesi sonucunda pek çok bilgi otomatik olarak geliyor ve böylece formu mobil olarak doldurmak çok daha avantajlı bir hale gelebiliyor.

Ktt-reklamharita_mobil_ekranktt-resim4

Uygulamanın kaza tutanağının daha hızlı girilmesini sağlamak, trafikte daha fazla sıkışıklığı önlemek gibi önemli avantajları içinde barındırıyor.

Tabii ki hiçbir zaman kullanmaya gerek duymamanızı diliyorum ancak, uygulamanın iOS versiyonunu buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.