TET Proje Pazarı'ndan Ar-Ge projelerine toplam 150 bin TL ödül

 TET Proje Pazarı'ndan Ar-Ge projelerine toplam 150 bin TL ödül

Elektrik-Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen Proje Baharı yarışması yenilikçi Ar-Ge projelerine toplamda 150 bin TL ödül kazandıracak.

Elektrik, elektronik ve bilişim alanında projesi olan herkesten başvuru bekleyen TET Ar-Ge Proje Pazarı, 4 farklı kategoride 01 Ekim 2014 – 13 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak başvuruların sonuçları 08 Nisan 2015’teki etkinlikte sergileyecek ve sanayi kuruluşlarını, üniversiteleri, AR-GE kuruluşlarını ve teknopark çalışanları ile araştırmacıları bir araya getirecek.

TET AR-GE Proje Baharı etkinliğinde ilk 3'e giren projelere sırasıyla 20 bin TL, 10 bin TL ve 7 bin 500 TL’lik ödül verilecek. Proje değerlendirme kriterleri ve yarışma ile ilgili detaylar için tetprojepazari.org'u ziyaret edebilirsiniz.

TET Ar-Ge Proje Baharı'nda şimdiye kadar toplam 847 proje başvurusu alınmış ve 313 projeyi sergilemiş. 20 bin TL, Ar-Ge projesinin nesine yeter demeyin, bu tür yarışmalar fikrinizi hayata geçirmeniz için kaldıraç görevi görür. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.