Ödeme alınabilen, gelişmiş 'landing page' oluşturma servisi: Spaces.pe

Ödeme alınabilen, gelişmiş 'landing page' oluşturma servisi: Spaces.pe

Özellikle internet girişimcileri tarafından sıklıkla kullanılan LaunchRock ve KickoffLabs gibi 'landing page' oluşturma servislerinin daha gelişmiş bir versiyonu olan Spaces'i en kısa haliyle şu şekilde tarif edebiliriz: 'üzerinden ödeme de alabileceğiniz; özellikle amatör, tek tip ürün satıcılar için oldukça uygun olan landing page oluşturma aracı'.

Herhangi bir kod bilgisi gerektirmeden sınırsızca kullanabileceğiniz Spaces; fiziksel ya da dijital olmak üzere her türlü ürün çeşidini satmanıza olanak tanıyor. Kredi kartı, banka transferi, PayPay ve hatta Bitcoin ile ödeme alabilen Spaces; ayrıca kullanıcılarına tekrarlayan ödeme imkanı da sunuyor.

Spaces'i hem kafasındaki proje fikri ya da iş modelini denemek isteyen internet girişimcileri hem de amatör satıcılar rahatlıkla kullanabilir. Sosyal ağlarla da üyelik kabul eden platform üzerinde dakikalar içinde ödeme de alabileceğiniz bir 'landing page' oluşturabiliyorsunuz.

Aylık 50 dolarlık ciro sonrası yüzde 3 komisyon ve 9 dolar sabit ücret

Spaces'in gelir modeli ise tahmin edebileceğiniz gibi kullanıcılarından aldığı komisyon üzerine kurulu. Kullanıcılarının her ay kazandığı ilk 50 doları tamamen onlara bırakan platform, 50 dolar üzeri ciro yapılan aylarda da 9 dolar hizmet bedeli ve yüzde 3 komisyon talep ediyor.

spaces-landing-page

Dream Conception bünyesinde geliştirilen Spaces'in iki tane kurucu ortağı bulunuyor: Dan Schultzer ve Kasper Christensen. 2013 yılında proge üzerinden çalışmaya başlayan kurucu ortakların amacı kullanıcılarının landing page ile yetinmeyen gerçek bir iş -business- başlatabilecekleri platform haline gelmek.

Spaces'in aslına bakarsanız direkt ve endirekt olarak çok sayıda rakibi bulunuyor. Ancak girişim, hangi noktada konumlandığına da bağlı olarak pazarda kendine yer edinebilir. Daha açık olarak; dijital ya da fiziksel ürün satmak için Spaces kadar gelişmiş ve kolay çok sayıda servis olduğunu düşünecek olursak Spaces'in konumlanabileceği en doğru alan 'ödeme kabul edebilen landing page oluşturma aracı' gibi duruyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.