İşCep, iOS 8 ile gelen parmak iziyle giriş özelliğini devreye aldı

17 Eylül akşamı saat 20:00 itibariyle Türkiye'ye açılan iOS 8 ile birlikte gelen yeni özelliklerden biri de Touch ID'nin üçüncü parti uygulamalara entegre edilebilmesi.
İşCep, iOS 8 ile gelen parmak iziyle giriş özelliğini devreye aldı

iştecep17 Eylül akşamı saat 20:00 itibariyle Türkiye'ye açılan iOS 8 ile birlikte gelen yeni özelliklerden biri de Touch ID'nin üçüncü parti uygulamalara entegre edilebilmesi. Apple'ın iPhone 5S ve üzeri modellerinde sunulan parmak izi ile giriş özelliğini Türkiye'de ilk uygulayanlardan biri de İş Bankası oldu. Bankanın güncellenen mobil uygulaması İşCep'e artık parmak iziyle giriş yapmak mümkün hale geldi.

Monitise ve SoftTech tarafından geliştirilen yenilikle birlikte, iOS 8 işletim sistemine sahip iPhone 5S, 6 ve 6 Plus kullanıcıları, artık İşCep'e şifreye ihtiyaç duymadan giriş yapabiliyor. Apple'ın bu konuda güvenli yoldan ilerlediğini ve parmak izi bilgilerinizi İşCep ya da benzer bir entegrasyona sahip uygulamalarla paylaşmadığını hatırlatalım.

Türkiye'de İşCep'in yaptığı gibi küresel olarak yaygın kullanıma sahip birçok uygulama da Touch ID entegrasyonunu yayınladı. Evernote, Day One, Amazon ve Mint gibi uygulamalar bunlardan birkaçı. Kısa süre içinde Touch ID'nin çok daha yaygın kullanımı görüyor olacağız.

IMG_3688 IMG_3689 IMG_3690 IMG_3693

Apple, iOS 8 ile birlikte geliştiricilerle 4 bin adet yeni API paylaştı, konuyla ilgili daha detaylı bilgi burada.

İşCep uygulamasını indirmek isteyen iOS 8 kullanıcılarının buraya gitmesi gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.