MappedinIsrael: İsrail'in teknoloji ekosistemi haritasında yeni girişimler keşfedin

MappedinIsrael: İsrail'in teknoloji ekosistemi haritasında yeni girişimler keşfedin

İsrail'in  girişimcilik ekosisteminde uluslararası bilinirliğe sahip Waze, Onavo, Primesense, Viber ve tabi ki Yo dışında bilinmeyen yüzlerce başarılı girişim var. Mapped in Israel, yer yer bizim de gündemimize aldığımız bu girişimleri keşfetmek için oldukça iyi bir araç. Kitle kaynaklı olarak geliştirilen platformda, sektörlere göre girişimlerin yanı sıra İsrail'in hızlandırıcı programları, yatırımcıları, Ar-Ge merkezleri de görüntülenebiliyor.

Bugün bin 181 adet girişimin interaktif olarak haritalandığı MappedinIsrael.com'da her bir girişime ait özet bilgiler multimedya kartlar eşliğinde görüntülenebiliyor. Reklamdan biyoteknolojiye, e-ticaretten yarı iletkenlere kadar onlarca farklı sektöre göre görüntülenebilen girişimleriyle Mapped in Israel, teknoloji girişimcisi Ben Lang tarafından kurulmuş.

Yakın zamanda tasarımını yenilenen ve yeni özellikler eklenen Mapped in Israel, İsrailli girişimlere ilişkin verilerinden yola çıkarak yaptığı analizini kendi blogundan paylaşıyor.

İlk olarak teknoloji girişimlerine yönelik iş ilanı sitesi olarak kurulan Mapped in Israel bugün İsrail teknoloji ekosistemini ziyaret etmek isteyenlere özel turlar da düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde Made in Jerusalem'le işbirliğine giden Mapped in Israel, Kudüslü girişimlere özel Mapped in Jerusalem haritasını yayına aldı.

İncelemek isterseniz MappedinIsrael.com burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.