VS Akademi, Videmy markasıyla tasarım eğitimi işini büyütüyor

VS Akademi, Videmy markasıyla tasarım eğitimi işini büyütüyor

İnternetten tasarım eğitimleri veren bir girişim olarak tanıttığımız VSAkademi.com, video ve akademi kelimelerinden esinlenerek Videmy.com'a taşınmış ve önemli yeniliklerle 2. yılına adım atıyor.

Videmy marka adı ve yeni arayüze geçişini Mart 2014 itibariyle tamamlayan İzmirli girişimcilerimiz, 1 Ekim'de 2. yılını kutlamaya hazırlanıyor. 1 yıl önce 8 kategori ve 84 eğitim seti ile yayında olan girişim şu anda 9 kategori altında 130'dan fazla eğitim setiyle 700'den fazla konu altında 2300 eğitim videosunu kullanıcılarına sunuyor. TV bölümünde ise 120 adet bulunan röportaj ve diğer videolar yer alıyor.

2. yaşına girerken 12 binden fazla üyeye ulaştıklarını söyleyen Videmy'nin kurucularından Abdülkadir Bayar, 'responsive' tasarımına geçtiklerini oaylaşıyor ama hizmet ve içerik tarafındaki güncellemeler daha fazla ilgiyi hakediyor.

15 TL'den başlayan aylık ücretler

Çeşitli ücretsiz eğitimler de sunan Videmy'de abonelikler PRO ve Öğretmen/Öğrenci olarak fiyatlandırılmış ve yıllık aboneliklerde aylık ücretler 15 TL'ye kadar indirilmiş ki 0.5 gibi çok ideal bir ücrete denk düşüyor. Ayrıca ücretli üyeler için bir destek alt yapısı da hazırlanmış. Bu sayede abonelik süresince karşılaşılan sorunlara eğitmenlerden yazılı veya videolu yanıt alınabiliyor.

videmy video tasarim online egitim

Eğitimler için gereken arama motoru eksikliği de yeni sürümde giderilmiş ve 'Teorik, Program ve Uygulama' metodolojisi ile başlanan yapı "Afiş Tasarımı, İllüstrasyon" gibi bir çok alt konu yapıyla zenginleştirilmiş. Kullanıcıların eğitim kategorisindeki eğitimleri bu konulara göre filtreleyebiliyor.

Sertifika sınavları yapılıyor

İlk kez kayıt olanların 24 saat boyunca PRO üyeliğini deneyebildiği Videmy, bu hafta başında yayına kendi sertifika programını da başlatmış. Eğitmenlerin hazırladığı soru havuzundan karışık olarak çıkan 30 soruluk sınavı geçen kullanıcılar ilgili sertifikaların sahibi olabiliyor. Bu noktada sertifikaların önemsenmesini tartışabiliriz ama kullanıcıların kendini test edebilmesi açısından bu adımın da faydalı olduğunu düşünüyorum.

Son olarak 'Market' bölümünde eğitmenlerin yazdığı kitapların haricinde, bazı kapsamlı eğitim video setlerinin de DVD olarak satışa sunucaklarını öğreniyoruz ki tüm bu sonuçlar Videmy'nin ilerlediği yolda ayakta kalma şansını artıracak adımlar.

Videmy'nin gibi platfomrların kendini geliştirmesinin yanında bu tür platformlar sayesinde umarım girişimcilerimiz de deneyimlerini ileri bir seviyeye taşımayı tercih ederler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.