Kullanıcılar yeni iPhone'da en çok hangi özellikleri görmek istiyor? [İnfografik]

Kullanıcılar yeni iPhone'da en çok hangi özellikleri görmek istiyor? [İnfografik]

Apple, yeni iPhone'u kısa bir süre sonra tanıtacak. Şirketin iPhone 6'yı hangi özelliklerle piyasaya sunacağı kadar kullanıcıların beklentilerine cevap verip vermeyeceği de önemli bir soru. FinancesOnline'ın kullanıcı anketi bu soruya cevap veriyor.

Kullanıcılara daha büyük ekran, daha iyi kamera ya da safir cam gibi özelliklerden hangisinin daha önemli bir inovasyon olacağını soran FinancesOnline'ın anketinde, geliştirilmesi gereken özelliklerde ilk sırayı daha uzun pil ömrü alıyor. Yeni özelliklerle ilgili kullanıcıların en çok beklediği özellikse safir ekran.

Kullanıcıların geliştirilmesini istediği özelliklerde pil ömrünü, daha büyük ekran ve daha iyi kamera izliyor. Merakla beklenen ikinci yeni özellikse kızılötesi kamera, onu sağlık ve fitnes araçları izliyor.

iPhone inovasyoniPhone'ların bugüne kadarki evrimini de gösteren infografik her bir ürünle birlikte gelen inovasyonları da sıralıyor. Ürünler arasından iPhone 4, getirdiği 12 adet inovasyonla ilk sırayı alıyor. iPhone_infographic_Finale

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.