Startupbootcamp HighTechXL Pitch Day, İstanbul'da donanım odaklı olarak gerçekleşiyor

Startupbootcamp HighTechXL Pitch Day, İstanbul'da donanım odaklı olarak gerçekleşiyor

startupbootcamp-hightechxlÜlkemizde Ocak 2014'ten bu yana faaliyet gösteren yurtdışı merkezli girişim ve girişimci destekleme programlarından bir tanesi olan Startupbootcamp bugüne kadar global olarak 80’den fazla girişimciye toplam 14 milyon euro'dan fazla destek sağlamıştı.

Aldığı başvurular arasından 10 girişim seçen  ve bu girişimlerin tamamına 15 bin euro değerinde tohum yatırımı yapan Startupbootcamp İstanbul'un Ağustos'un başında açıklayarak destekleyeceğini duyurduğu 9 yerli girişime buradan bakabilirsiniz.

Bu yıl ise Startupbootcamp Eindhoven tarafından Startupbootcamp İstanbul'un tanıtım gününden 1 gün sonra (17 Eylül 2014) donanım odaklı girişimler için "HighTechXL Pitch Day" ismiyle bir tanıtım günü düzenleneceği açıklandı.

Startupbootcamp Eindhoven HighTechXL'den sizlere bahsetmemiz gerekirse aslında adında anlaşılacağı üzere Hollanda merkezli ve 3D Yazıcı ve ürünler, yenilenebilir teknoloji, robotik, internet of things, akıllı donanımlar gibi alanlarda faaliyet gösteren girişimleri ve ekipleri seçerek onlara tohum aşamasından başlayarak destek oluyor.

Bu yıl İstanbul'da da 1 gün sürecek olan bir etkinlik düzenleyecek olan Startupbootcamp Eindhoven HighTechXL, yerli girişimcilerin donanım odaklı ürünlerini tanıtmalarına ve destek alabilmelerine olanak sağlayacak. Toplam 40 ekibin 3 dakika süren tanıtım yapacaklar ardından ise 15 dakika süren ve mentorlerden birebir geri dönüş ve tavsiye alacakları görüşmeler gerçekleşecek.

Küresel olarak farklı ülkelerde Pitch Day'lerin gerçekleşmesinin ardından 12 ekip seçilecek ve Eindhoven'da Startupbootcamp'in yüksek teknoloji merkezinde 6 ay ücretsiz ofis imkanı, 15 bin euro tohum yatırımı, Startupbootcamp danışmanlarından birebir destek ve network vasıtasıyla uluslararası pazarlala buluşma imkanına kavuşacaklar.

Startupbootcamp HighTechXL 17 Eylül'de Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda düzenlenecek, buradan başvurabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.