Keiretsu Forum'dan European Angel Capital Expo'ya davet

Keiretsu Forum'dan European Angel Capital Expo'ya davet

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağlarından Keiretsu Forum İstanbul, İstanbul'da düzenlenecek olan European Angel Capital Expo etkinliğine girişimcileri davet ediyor.

San Francisco’da senede 2 kez Amerikan girişimcilik ekosistemini bir araya getiren Angel Capital EXPO'nun Avrupa modeli olan European Angel Capital Expo, ilk kez 2013'te Barselona'da düzenlenmişti. Bu yıl ise Keiretsu Forum Türkiye ev sahipliğinde İstanbul’da düzenleniyor ve Türkiye'nin yatırımcı-girişimci ekosistemini Avrupa ekosisteminin içine çekmek istiyor.

Yüzlerce yatırımcının karşısına çıkacak girişimciler aranıyor

Barselona’da 200’ün üzerinde yatırımcı ve girişimci bir araya getiren etkinlikte Türkiye ve diğer 30 Keiretsu Forum ofisinden melek yatırımcılar yer alacak ve 6 girişimci şirket 200 yatırımcıya sunum yapma fırsatı bulacak. Bu 6 girişim gün boyunca açık olacak standlarıyla kendilerini tanıtma fırsatı yakalarken, 8 girişimciye de fuaye alanında stand açma fırsatı verilecek.

Eğer yüzlerce yatırımcı arasında yüzmeye hazırsanız 8 Ekim 2014’e kadar Keiretsu Forum Türkiye Girişimci İlişkileri Yöneticisi Mustafa Taşçı'ya iş planınızı e-posta yoluyla (mustafa.tasci et keiretsuforum.com.tr ) gönderin. İş planınızı gönderirken Keiretsu Forum'un yatırım kriterlerine göz atmanızı da tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.