Yazılım geliştiricilerin ilgisini çekebilecek 3 Webrazzi Summit 2013 videosu

Webrazzi Summit 2014'e sayılı günler kalmışken, geçen yıl kayda aldığımız ve yazılım geliştiricilerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz 3 adet videoyu sizlerle paylaşmak istedik.
Yazılım geliştiricilerin ilgisini çekebilecek 3 Webrazzi Summit 2013 videosu

webrazzi-summitWebrazzi Summit 2014'e sayılı günler kalmışken, geçen yıl kayda aldığımız ve yazılım geliştiricilerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz 3 adet videoyu sizlerle paylaşmak istedik. 1500'ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapan Webrazzi Summit 2013 etkinliğinde 70'in üzerindeki konuşmacı 37 ayrı oturum gerçekleştirmişti. Dilerseniz tüm oturum videolarına şuradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en etkili ve güçlü internet konferansı olan Webrazzi Summit, bu sene 25 Eylül'de Swissotel The Bosphorus'ta düzenleniyor. Etkinlik hakkında tüm detaylara summit.webrazzi.com adresinden ulaşabilir, etkinlikteki yerinizi buradan ayırtabilirsiniz.

Pozitron'dan Aras Bilgen'in Webrazzi Summit 2013 sahnesinde icra ettiği 'Bilim Kurgu Gerçek Oluyor' başlıklı sunum da yazılım geliştiricilerin ilgisini çekecek yapıda. Sunum boyunca hem geçmişe dönerek nostalji yapabilir, hem de geleceğe dair çeşitli öngörüler bulabilirsiniz:

Turkcell'den Erkan Taş'ın 'Büyük Şirketlerde Yalın Girişim' başlıklı sunumu da hem 'lean startup' meraklıları hem de şirket kültürlerine (girişimci olmak vs kurumsal şirkette çalışmak) dair sunduğu çıkarımlarla oldukça keyifli:

Yazılım geliştiricilerin ilgisini çekecek bir diğer sunum ise tmob CEO'su Rudi Dökmecioğlu'nun sahneye koyduğı 'Mobilite ve Nesnelerin İnterneti' başlıklı sunumdu. Dökmecioğlu'nun sahnede bir de demo gerçekleştirdiği ve yeni teknolojilere fazlasıyla yakından baktığı bu sunumu izlemnizi tavsiye ediyoruz:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.