Popüler VPN servisi ZenMate mobil uygulamalarını duyurdu

Popüler VPN servisi ZenMate mobil uygulamalarını duyurdu

Siz Webrazzi okuyucularına daha önce tanıttığımız ve hakkında üç tane haber kaleme aldığımız Almanya merkezli VPN servisi ZenMate, mobil uygulamalarını duyurdu.

Geçtiğimiz yıldan itibaren mobil platformlar üzerine çalışmaya başlayan şirket, böylelikle uzun bir bekleyişin ardından Google Play Store ve App Store'daki yerini almış oldu.

ZenMate'in mobil uygulamalarını indirdiğinizde sizden ilk olarak kullanıcı girişi yapmanız ya da platforma üye olmanız bekleniyor. Üye girişinin ardından uygulamayı 7 gün süreyle 'premium' olarak kullanabiliyorsunuz. 7 günün sonunda dilerseniz aylık 2,99 ya da yıllık 29,99 dolar ödeyerek uygulamayı 'premium' halde kullanmaya devam etmeniz mümkün.

ZenMate'in mobil uygulamalarında tahmin edebileceğiniz gibi üye girişi yaptıktan sonra dilediğiniz lokasyondan internete bağlanabiliyorsunuz. IP'nizi gizleyen, tüm veri transferinizi şifreleyen -encryption- uygulama, kullanıcılarını aynı zamanda kara listeye aldığı IP ve web sitelerinden de koruyor. Tüm bunlar dışında 'data compression' özelliği de bulunan ZenMate kullanıcılarına daha hızlı ve güvenli bir internet gezinimi tecrübesi vaadediyor.

zenmate-mobil

ZenMate'in mobil uygulamalarını 'premium' olarak kullanan kullanıcılar aylık 500MB üzeri veri transferi yapabilme ve kara listede olan web siteleriyle veri transferini otomatik olarak engelleme gibi bazı ekstra özelliklere sahip oluyor. Bir başka deyişle ZenMate'in mobil uygulamaları üzerinde aylık 500MB'a kadar IP'nizi gizleyerek, veri transferinizi şifrelemeniz ücretsiz. Bu arada ücretsiz planda da dilediğiniz lokasyondan -bir başka deyişle ülkeden- internete çıkabiliyorsunuz.

4 milyon kullanıcı barajı aşıldı

ZenMate ile ilgili mobil uygulamaların yayına girmesi haricinde verebileceğimiz en önemli güncelleme şirketin 4 milyon kullanıcı barajını aşmış olması. Yayına girmesi sonrasında yalnızca Google Chrome'da yer almasına rağmen ilk 7 ayda 1 milyon kullanıcıyı aşan ZenMate, anlaşılan o ki büyümesini büyük bir hızla sürdürüyor.

Ülkemizdeki Twitter yasakları sonrasında normalden 60 kat fazla indirilen ZenMate, bu hamlesiyle beraber VPN servislerinin mobildeki rekabetine de dahil olmuş oldu. Mobil platformlarda beklenildiği gibi fremium olarak yer almayı tercih eden ZenMate; kuşkusuz hem kendine has teknolojisi hem de kullanımı kolay, başarılı ürünleriyle dikkat çekiyor. Şirketin bundan sonraki macerasını takip edip sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Son olarak hatırlatmak gerekirse; ZenMate'in iOS uygulamasını buradan, Android uygulamasını şuradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.