Ürün yönetim uygulaması Wizeline 6.7 milyon dolar yatırım aldı

Ürün yönetim uygulaması Wizeline 6.7 milyon dolar yatırım aldı

SaaS Ürün yönetimi uygulaması olarak hizmet veren Wizeline, 6.7 milyon dolarlık bir yatırım aldığını SEC belgesiyle ile duyurdu.

Wizeline, ürün yöneticilerinin ürün gelişimini takip edebileceği ve istatiksel olarak karar alabileceği bir araç olarak sunuluyor. Wizeline, şirket içindeki çalışanların birbiriyle daha yakın çalışmasını, alınan kararların daha şeffaf alınması ve önceliklerin belirlenmesi gibi ekip ruhu için önemli konuları ele almış.

San Francisco merkezli girişimin en güzel yanlarından birisi de girişimlere katılımcı bir geliştirme süreci vaat ediyor olması. Özellikle ürünlerin geliştirilmesi ve önceliklendirmesi aşamasında, bu ürünle çalışacak ve ürünleri geliştiriecek kişilerin mutabık kalması, ürünün kaderi için epey önemli.

Screen Shot 2014-08-24 at 18.34.17

Wizeline, ürünlerin geliştirilmesi anlamında, verimlilik ve ürün yönetim süreçlerinin takibi açısından da kullanıcılarına hizmet veriyor. Wizeline'ın kurucusu ve CEO'su Bismarck Lepe, daha önce Ooyola şirketini kurmuş. Lepe, Wizeline ile kurumsal bir beyin oluşturmak istediklerini söylüyor. Kısacası bu bu girişim bir karar mekanizması olarak çalışması amaçlanıyor.

Meksika'da da ofisi bulunan Wizeline, aldığı yatırımdan sonra muhtemelen dünya genelinde daha fazla müşteri kazanmayı hedefleyecek. 3 aylık abonelik sistemi ile çalışan ve gelir modeli de bunun üzerine kurulu olan Wizeline'ın en küçük çeyrek yıllık paketi 975 dolarlık fiyattan başlıyor, denemek isteyenler için ürünün 30 günlük ücretsiz deneme sürümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.