Etkinlikler için mobil uygulama geliştirme aracı DoubleDutch'a yatırım

Etkinlikler için mobil uygulama geliştirme aracı DoubleDutch'a yatırım

Etkinlikler ve konferanslar için bir mobil uygulama geliştirme aracı olan DoubleDutch, 19 milyon dolarlık bir yeni yatırım aldığını duyurdu.

Çeşitli etkinlikler ve konferanslar için mobil uygulamalar geliştirmeyi sağlayan, aynı zamanda bu mobil uygulamaların içerik yönetim sistemi servisini oldukça basit bir arayüzle sunan DoubleDutch'un bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise toplam 37.5 milyon doları buldu.

Gelen Seri D yatırımıyla birlikte, Mithril Capital Management şirkete giriş yaptı ve bu nakit girişiyle birlikte San Francisco merkezli bir girişim olan DoubleDutch, dünyaya açılmaya ve pazarı domine etmeye çalışacak.

DoubleDutch, sunduğu CMS çözümü sayesinde etkinlik ve konferans uygulamalarının yönetiminin ve güncellemesinin çok basit bir şekilde yapılmasını sağlıyor ve etkinlik katılımcılarının, mobil uygulamayla olan entegrasyonunun en üst düzeyde olmasını amaçlıyor.

Screen Shot 2014-08-24 at 14.23.21

DoubleDutch sayesinde etkinlik sahipleri, etkinliğin programını, katılımcıları, konuşmacıları, sponsorları ve canlı anket gibi pek çok aracı uygulamanın içerisine ekleyebiliyor. Böylece daha fazla katılımcı tarafından ilgili uygulamanın kullanılması amaçlanıyor. Bu sayede katılımcılar, etkinlikle birlikte, etkinlik sahibinin yönettiği bir uygulamaya da bağ kurmuş oluyor.

Dünya genelinde şu anda 1000'den fazla etkinlik için kullanılan DoubleDutch çözümü, iOS ve Android platformlarını destekliyor. Müşterileriyle birlikte pek çok başarı hikayesi de ortaya koyan DoubleDutch, aynı zamanda etkinliklerde bir mobil uygulamanın ne kadar önemli bir araç olduğunu da anlatmaya çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.