Banka ve kredi kartı kalabalığını yok etmeyi hedefleyen Coin projesi 2015'e ertelendi

Sizlerle daha önce paylaştığımız banka ve kredi kartlarını tek bir kart altında birleştirerek, kullanıcıların yaşadığı kart kalabağını önlemek isteyen Coin projesi 2015 yılına ertelendi.
Banka ve kredi kartı kalabalığını yok etmeyi hedefleyen Coin projesi 2015'e ertelendi

coin-cardSizlerle daha önce paylaştığımız banka ve kredi kartlarını tek bir kart altında birleştirerek, kullanıcıların yaşadığı kart kalabağını önlemek isteyen Coin projesi 2015 yılına ertelendi.

15.5 milyon dolarlık bir yatırım alan projenin üzerinde çalışılmaya devam edilecek. Ürünü merakla bekleyen ve denemek isteyenlere ise ürünün biraz daha gecikeceği tebliğ edildi.

Ürün bitmiş olsa bile, CEO Kanish Parashar'a göre ürünün gecikmesinde pek çok geçerli sebep var. 30 yıllık bir geçmişe sahip olan kredi kartı pazarının dijital çağa ayak uydurma konusunun kolay olmadığını belirten Parashar'a göre, Coin ekibinin ürüne son rötuşları yapmak için biraz daha zamana ihtiyacı var.

Coin, bu gecikme haberiyle birlikte bir haber daha vererek, bin kişiden oluşan test versiyonu kullanıcılarının sayısını 10 bin kişiye çıkartma kararı aldıklarını da açıklamış durumda. Coin'in çok daha fazla kişi tarafından deneniyor olması da doğal olarak test süreçlerini hızlandıracak ve ürünün daha da hızlı geliştirilmesine destek olacak.

İçine 6 adet kart (kredi kartı, banka kartı veya sadakat kartları) tanımlayabileceğiniz Coin, biraz gecikmiş olsa da iddiasını sürdürüyor ve bizleri, cebimizde çok fazla kart taşıma derdinden kurtarması da mümkün gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.