Küresel olarak en popüler otel inceleme internet siteleri [Webrazzi PRO]

Her haftanın sonunda 0lduğu gibi Webrazzi PRO'da en çok ilginizi çekeceğini düşündüğümüz içeriği paylaştığımız haftanın grafiği yazı dizimizle yine karşınızdayız.
Küresel olarak en popüler otel inceleme internet siteleri [Webrazzi PRO]

webrazzipro-logoHer haftanın sonunda 0lduğu gibi Webrazzi PRO'da en çok ilginizi çekeceğini düşündüğümüz içeriği paylaştığımız haftanın grafiği yazı dizimizle yine karşınızdayız. Bu haftanın konusu: küresel olarak en popüler otel inceleme siteleri.

Aşağıda detaylıca inceleyebileceğiniz grafiğe göre küresel olarak en popüler otel inceleme sitesi hem lüks otellerde hem de genelde, TripAdvisor.

Ülkemizde de oldukça popüler olarak kullanılan ve genel kategoride yüzde 42,8'lik bir paya sahip olan platformu sırasıyla Ctrio, Dao Dao, Booking.com ve hotels.com takip ediyor. Altıncı sırada Expedia yer alırken listenin son sırasındaki isimse genel kategoride yüzde 12'lik payıyla Priceline.

kuresel_olarak_en_populer_otel_inceleme_internet_siteleri_nisan_2014_560_b

Webrazzi PRO hakkında detaylar

Webrazzi PRO’ya da değinmek webrazzi-pro-gorselgerekirse; 2013 yılının Nisan ayında yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO için Profesyoneller için Bilgi Merkezi diyebiliriz. İçerisinde internet ve teknoloji sektörlerine dair 1900′ün üzerinde grafik barındıran Webrazzi PRO, aynı zamanda veri ortaklarıyla da öne çıkıyor.

Aralarında Deloitte, Nielsen, Mobilike, Kariyer.net, akakce.com ve Gold.com.tr gibi şirketlerin de bulunduğu veri ortakları, internet ortamında halka açık olarak bulunmayan çok sayıda veriyi Webrazzi PRO kullanıcılarıyla paylaşıyor. Webrazzi PRO’daki ilk 1000 içeriği detaylıca gözler önüne seren infografiğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Webrazzi PRO’nun fiyatlandırmasıyla ilgili olarak detaylara buradan bakabilirsiniz. Platform hakkındaki soru, görüş ve önerilerinizi ise bize [email protected] e-posta adresinden iletmeniz mümkün.

3 aylık Webrazzi PRO üyeliği kazanabilirsiniz

Bu arada Webrazzi PRO'yu 3 ay süreyle ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ParaMara fırsatını da bu yazının sonunda sizlere hatırlatmış olalım. Detaylar için şuraya bakabilirsiniz.

(Görsel kaynaklar: Dooder/Shutterstock)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.