Pioneers Challenge 2014'ün 50 bin dolarlık ödülünü kazanacak girişim aranıyor!

Pioneers Challenge 2014'ün 50 bin dolarlık ödülünü kazanacak girişim aranıyor!

Avrupalı mentor ve yatırımcılarla girişimcileri buluşturacak olan Pioneers Challenge 2014 için başvurular başladı. Bu yıl 1. seçilecek girişimi 50 bin dolarlık tohum yatırım bekliyor.

STARTEurope tarafından düzenlenen girişimcilik festivali Pioneers Festival yine 29-30 Ekim 2014 tarihlerinde Viyana’da düzenlenecek. Webrazzi'nin de sponsporları arasında yer aldığı Pioneers Challenge 2014 ise Türkiye'den de başvuruların beklendiği bir girişimcilik yarışması.

1 Eylül'e kadar sürecek olan başvurular neticesinde girişiminizi güzel bir şekilde tanıtmanız ve ilk elemeyi geçerseniz Viyana'ya giderek Avrupa girişimcilik ekosistemiyle aynı havayı soluyabilirsiniz.

Güncelleme: Girişim yarışması başvuruları 7 Eylül'e uzatıldı. Buradan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kazanan girişime güzel ödüller

Viyana'ya katılacak girişimciler arasında yer alırsanız, hem yatırımcılar karşısında sunum yapma hem de Speed Invest tarafından sağlanacak olan 50 bin dolarlık tohum yatırımını (detaylar) kazanma şansını elde edeceksiniz. Ayrıca kazanan girişim Y Combinator, Techstars ve Lemnos Labs ile özel bir görüşme de yapabilecek.

ppioneers startup festival 2014 3

Bunlara ek olarak kazanan girişimin kurucularına (2 kişiye) Silikon Vadisi'nde Y Combinator'ı ve Lemnos Labs'ı, Londra'da da Techstars'ı ziyaret edebilmesi için uçak bileti ve konaklama tahsis edilecek.

Önümüzdeki 2 hafta içinde başvurabileceğiniz yarışma için başvuru sayfasında detayları bulabilir veya verilen e-posta adresinden sorularınızı yöneltebilirsiniz. Eğer girişiminizi henüz bir yerde tanıtmadıysanız bu 2 hafta içinde bir kaç basın yansıması daha yakalamaya çalışabilirsiniz.

Son olarak Pioneers Fetival'in bireysel katılıma açık olduğunu paylaşalım. Şu anda 151 Euro'dan başlayan fiyatlarla biletinizi alıp Viyana gezisi planı yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.