GetTaxi 150 milyon dolar yatırım alıyor

GetTaxi 150 milyon dolar yatırım alıyor

GetTaxi ekran

Taksi uygulamaları arasındaki rekabet gittikçe daha ilginç hale geliyor. Uber ve Lyft son günlerde birbirlerini suçlamakla meşgulken, bir diğer iddialı taksi uygulaması GetTaxi, 150 milyon dolar yatırım alıyor. İsveçli Vostok Nafta Investment, GetTaxi'nin 150 milyon dolarlık yatırım turunun 25 milyon dolarlık ilk bölümünü, bugün gerçekleştirdiğini duyurdu. Açıklama GetTaxi tarafından da doğrulandı.

Yatırımın, kısa süre önce New York'ta faaliyetlere başlayan GetTaxi'nin, Avrupa'da Londra ve Moskova dışındaki şehirlerde de hizmet verme  planına hız kazandırması bekleniyor. Yatırımcılar tarafından GetTaxi'nin 2014 sonunda yıllık 150 milyon dolar satış rakamına ulaşacağı  beklentisi de paylaşılıyor.

Daha önce Uber'i kirli taktikler kullanmakla suçlayan GetTaxi, şu günlerde, Uber'in kirli Lyft operasyonu iddialarına ilişkin haberlerini ana sayfasından yayımlıyor.

İsrail merkezli GetTaxi, burada paylaştığımız, Business Insider'ın 2014 yılının 20 gözde İsrailli girişimi listesinde de yer alıyordu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.