Otuz günlük, online ve ücretsiz Growth Hacking kursu

Otuz günlük, online ve ücretsiz Growth Hacking kursu

Siz Webrazzi okuyucularına geçtiğimiz sene 'growth hacking' konusundan uzun uzun bahsetmiştik. Bu arada Webrazzi'de Growth Hacking ile ilgili olan tüm yazılara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızın konusu ise 30 günlük, online ve ücretsiz 'growth hacking' kursu: Growthmint. Özellikle SaaS girişimlere odaklanan kursta, 30 güne yayılmış olarak geniş bir yelpazede 'growth hacking' hakkında bilgi alabilirsiniz.

growth-hacking-kursu

Öğrencilerin programı daha sistematik ve düzenli bir şekilde takip edebilmesi için 30 derse ayrılan eğitim programını tabii ki 30 günde bitirmek zorunda değilsiniz. Basit bir üyelik formu sonrasında eğitim programına dahil olarak içeriğin tamamını görebilme şansı yakalıyorsunuz. Bu arada her bir dersi işlemenin 30 ile 60 dakika arası bir süre aldığını da ekleyelim.

Eğitim programı yukarıda da bahsettiğimiz gibi temel olarak SaaS projeler için growth hacking'i öğretmeyi amaçlıyor. Ancak program içerisinde genele hitap eden konuları da bulmak mümkün. Görsel destekli bir şekilde yazıyla anlatılan derslerde çoğu programlama kitabında da kullanılan 'Pro Tip', 'Action' ve 'Example' gibi başlıklar altında renkli kutucuklar da yer alıyor.

Jonathan Bishop önderliğinde hazırlanan eğitim programının şimdiden Growth Hacking ile ilgilenenlerin ilgisini ve dikkatini çektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Programla ilgili Twitter'da @growthmint hesabını takip edebilir, 'growth hacking' konusu ilginizi çekiyorsa buradan ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.