FailConf başarısız 3 girişimi yeniden yeşertecek

FailConf başarısız 3 girişimi yeniden yeşertecek

Başarısızlığın henüz ülkemizde bir tecrübe olarak kabul görmediği yıllardayız ama bu durum günden güne değişiyor. Yurtdışında çıkmaya başlayan başarısızlık konulu etkinliklerin tersine bu kez yurtdışına açılabilecek konseptte bir etkinlik Türkiye'den çıkıyor.

Fail Conf adlı etkinlik benzerleri gibi başarısız olan girişimcileri arıyor ve tanıtıyor ama onu diğerlerinden ayıran bir özelliği var. Yapılan değerlendirmeler sonunda en güzel batan 3 girişimi seçiyor ve onları yeniden hayata döndürmeye çalışıyor. Uzmanların değerlendirmeleriyle bu 3 girişimi yeniden ayağa kaldırmaya çalışacak olan Fail Conf, batmış girişimleri küllerinden doğurmak istiyor.

İstanbul Şehir Üniversitesi, Nomad ve Webbox'ın destekleriyle düzenlenen Fail Conf, Umut Gökçen Yılmaz, Uğur Özyılmazel ve daha önce geliştiricilere dönük konferansların düzenlenmesine öncülük eden Fatih Kadir Akın tarafından düşünülmüş ve şimdi başarısız girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Şuradaki başvuru formunu dolduran girişimciler 23 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak sunum ve değerlendirmelere katılacak. İlk iş planını ve neden başarısız olduğunu bir kez daha anlatma ve yeniden girişimini ayağa kaldırmaya çalışacak.

Form sayfasında aklınıza takılacak sorulara yanıt bulabileceğiniz gibi her hangi bir konuda social et failconf.io e-posta adresinden ekiple iletişime geçebilirsiniz.

Şunu da eklemeliyim ki hem konusu itibariyle hem de bir şeyleri yeniden inşa etme tarzıyla Failconf.io son zamanlarda gördüğüm en iyi konferanslardan birisi. Şu da bir diğeri.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.