Girişimcileri Londra'ya davet eden Great Startup başvuruları devam ediyor

Girişimcileri Londra'ya davet eden Great Startup başvuruları devam ediyor

TECHNOLOGY_is_GREAT girisim yarismasiBirleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından düzenlenen GREAT Startup yarışmasının başvuru süreci devam ediyor. 20 Haziran itibariyle açılan  başvurular 30 Eylül'e kadar devam edecek.

Türkiye’nin genç teknoloji girişimcilerine ulaşmayı hedefleyen yarışma İngiltere ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla yürütülen GREAT kampanyasının bir parçası. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 10 pazarda yetenekli girişimcileri arıyor ve 5 ategoride* ödüllendiriyor. Ayrıca bir girişimciyi Jüri Özel Ödülü bekliyor.

Başvuru şartları

Yarışmaya başvuracak girişimcilerin 40 yaşını geçmemiş, Türkiye’de yaşayan, en az bir yıl önce kurulmuş bir şirkete sahip olması gerekiyor. Değerlendirmeler Birleşik Krallık ve Türkiye teknoloji ve internet sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan bir jüri tarafından gerçekleştirilecek.

1-18 Ekim 2014 tarihlerinde seçilecek başarılı girişimciler 20 Ekim 2014'te düzenlenecek olan British Technology Summit etkinliğinde açıklanacak. Yarışma hakkında detaylı bilgilere gov.uk/great-startup-turkey adresinden ulaşabilir, şuradaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.

*GREAT Teknoloji Ödülü, Kadın Teknoloji Girişimcisi, Üniversiteli Genç Girişimci, Anadolu’dan Teknoloji Girişimcisi, Sosyal Teknoloji Girişimcisi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.