Yeni online yemek sipariş servisi BolBol.com'un iOS uygulaması yayınlandı

Yeni online yemek sipariş servisi BolBol.com'un iOS uygulaması yayınlandı

Temmuz ayının ilk haftasında Android uygulaması yayınlanan CicekSepeti.com kurucusu Emre Aydın'ın online yemek siparişi girişimi BolBol.com artık iOS'te. Pazarın dominant oyuncusu YemekSepeti.com'a rakip olarak gelen BolBol.com, önceliği mobile vermesiyle ayrışıyor. BolBol.com'un web sayfasının önümüzdeki birkaç hafta içinde açılması planlanıyor.

Facebook profilinizle de giriş yapabildiğiniz uygulamanın veri tabanında aradığınız her restoranı henüz bulamayabilirsiniz. Ancak dilerseniz favori restoranlarınızı uygulama üzerinden önerebiliyorsunuz. Uygulamanın kısa süre içinde kapsamını genişletmesini bekliyoruz.

Uygulamayı kullanmaya lokasyonunuzu belirterek başlasanız da, farklı parametrelere göre yemek seçeneklerini görüntülemeniz mümkün. Örneğin, yakınınızdaki restoran ya da yemekleri listeleyip, filtreleyebileceğiniz gibi; etrafınızdaki restoranları popülerlik, yakınlık ya da minimum paket tutarına göre sıralayabiliyorsunuz.

Puan biriktirebildiğiniz uygulamada, "Yenilik Sevenler","Kredi Kartım Var", Restoran Yorumlarım", "En Büyük Sipariş Benimki" gibi çok sayıda tanımlı görevi tamamladıkça rozetler kazanmanız da mümkün.

Android uygulamasıyla aynı özellikleri barındıran BolBol'u denemek isterseniz, iPhone, iPad ve iPod Touch ile uyumlu uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Uygulama ile ilgili daha fazla detayı da buradan görebilirsiniz.

bolbol iOS

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.