Prototip geliştirme aracı POP, 700 bin dolar yatırım aldı

Prototip geliştirme aracı POP, 700 bin dolar yatırım aldı

Sizlere bundan bir buçuk sene önce tanıttığımız prototip geliştirme aracı POP, aralarında 500 Startups'ın da bulunduğu bir grup yatırımcıdan 700 bin dolar yatırım aldı.

Kullanıcıların kağıt kalemle çizdikleri prototipleri oldukça basit, hızlı ve etkili bir şekilde interaktif hale getiren POP, ilk önce iPhone uygulaması ile piyasaya çıktı ve oldukça ilgi gördü.

Sonrasında iPad ve Android cihazlarda da kullanılmaya başlanılan POP'a bugüne kadar 150 binin üzerinde kullanıcı kayıt olmuş, bir buçuk milyon 'sketch' oluşturmuş.

pop-gorsel-mobil

İlk yayına girmesinin ardından yaptığı güncellemelerle Dropbox entegrasyonu, takım çalışması, scrool edebilme, zoom ve sağa/sola kaydırma gibi özellikleri de kullanıcılarına sunmaya başlayan POP, bu yatırımla birlikte muhtemelen daha çok kullanıcıya ulaşmaya çalışıp bir yandan da özellik kataloğunu genişletecek.

Bu arada POP, Android ve iPad uyumluluğunun yanı sıra bir süredir web üzerinden de kullanılabilir durumda. Bunun için popapp.in/w/login adresinden Facebook hesabınızla giriş yapabilir, ya da kısa bir form ile POP'a üye olabilirsiniz.

Oldukça basit bir fikir olarak yola çıkan POP; artık 7 kişilik bir şirketin yönettiği ve 700 bin dolar yatırım alan bir ürün konumunda. Özellikle şirket ve özel proje gruplarının birlikte çalışabilmesi için 'takım çalışması' noktasına eğilmesi gerektiğini düşündüğüm POP, takım çalışması konusunda ekleyeceği özellikler ve daha çok entegrasyon sağladığı servis ile büyük rakiplerine kafa tutabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.