Fazlasıyla özelleştirilebilir, son teknoloji trendlerle donatılmış bir masa saati: LaMetric

Fazlasıyla özelleştirilebilir, son teknoloji trendlerle donatılmış bir masa saati: LaMetric

Daha önce Webrazzi English üzerinde incelediğimiz LaMetric'i en kısa haliyle sanırım şu şekilde anlatabiiriz: fazlasıyla özelleştirilebilir, son teknoloji trendlerle donatılmış bir masa saati.

Son yıllarda fazlasıyla revaçta olan 'dashboard' uygulamalarının gerçek hayatla çok daha fazla iç içe olmuş ve biraz da 'vintage' hali diyebileceğimiz LaMetric ile masanızın üzerine ya da evinizde/ofisinizde herhangi bir köşeye koyabileceğiniz, kayan yazılarla çalışan bir saate sahip oluyorsunuz.

Hemen aşağıdaki görsellerde detaylıca inceleyebileceğiniz bu saatin üzerinde hava durumunu, Google Analytics metriklerinizi, Twitter mention'larınızı, borsa değerlerini, PayPal hesap bilgilerinizi ya da RSS altyapısına sahip herhangi bir haber kaynağının güncel içeriklerini takip edebiliyorsunuz.

Aslında LaMetric ile ekrana yansıtılabilecek bilgilerin bir sınırı yok, çünkü bu akıllı masa lambası IFTTT hesabınızla da entegre olabiliyor.

lametric-gorsel-2

Londra merkezli bir şirket olan Smart Atoms tarafından hayata geçirilmesi planlanan LaMetric, şu sıralar Kickstarter'da seri üretime geçebilmek için bir de kampanya düzenliyor. Detaylarına şuradan ulaşabileceğiniz kampanya kapsamında 269 dolar veya daha fazla bağısta bulunmayı taahhüt ederseniz, LaMetric piyasaya bile çıkmadan ürüne sahip olabiliyorsunuz.

RSS, e-posta, IFTTT, SmartThings ve WigWag gibi teknolojilerle uyumlu olarak çalışabilen LaMetric ile örneğin evinizin sıcaklığında yaşanan bir değişimi, Twitter hesabınıza gelen bir mention'ı, favori haber sitenizde yer alan önemli bir gelişmeyi ya da iş yerinizde ekip olarak belirlediğiniz bir hedefe ulaşılıp ulaşılamadığını takip edebiliyorsunuz. Ayrıca LaMetric'in sesli uyarı özelliği de bulunuyor.

lametric-gorsel-3

Bir mobil uygulama üzerinden yöneteceğiniz akıllı masa saati LaMetric'i ister kişisel amaçlarınız için evinizde, isterseniz de profesyonel olarak ofisinizde kullanabilirsiniz. LaMetric 2015 yılının Ocak ayında KickStarter üzerindeki destekçilerine ürünü ulaştırmayı planlıyor.

Şimiden -kampanyanın sona ermesine 10 günden fazla süre var- 300 bin doların üzerinde bağış toplayan bu oldukça dikkat çekici ve teknoloji severlerin iştahını kabartıcı ürünle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.