Potansiyel sponsorlarla sponsor arayanlar AnaSponsor.com'da buluşuyor

Potansiyel sponsorlarla sponsor arayanlar AnaSponsor.com'da buluşuyor

Sponsor arayanlarla sponsor olmak isteyenleri buluşturan Anasponsor.com, dijital dünyanın gücünü kullanarak Türkiye'deki sponsorluk pazar hacmini artırmak istiyor.

Kurumlarla ortak çalışmalar yaparak, sponsorluk stratejilerine uygun sponsorluk fırsatları sunan, kurumların sponsorluk bütçelerini doğru organizasyonlara aktarmalarını sağlayan Anasponsor.com, kurumlara sponsorluk sonrası bir rapor da sunuyor. Sponsor bulmak isteyenler içinse ücretsiz başvuru alıp farklı seçeneneklerle sponsor arayışına girişiyor.

Alper Koç, Ozan Yolcu ve Mustafa Yücel tarafından 2013 yılının son ayında kurulduğunu öğrendiğimiz girişim 1.5 yıllık bir altyapı hazırlık sürecinden geçtikten sonra hayata geçirilmiş. Anasponsor’a bugüne kadar 500’ün üstüne başvuru gelmiş ve toplamda 332 ayrı nakdi ve ayni sponsorluk anlaşması imzalanmış.

Bir milyona yakın oyun severi bir araya getiren GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nın sponsorluk çalışmalarını yapan Anasponsor.com şimdiye kadar toplamda 800 bin TL civarında bir sponsorluk anlaşmasına aracılık etmiş.

anasponsor.com sponsor bul

Dünyada 53,1 milyar dolarlık bir pazar büyüklüğü olduğunu söyleyen Alper Koç, Türkiye’de sadece 206 milyon dolar olan pazar hacmine bir sıfır daha eklemek istediklerini söylüyor. Sponsorluk konusunda hizmet veren ajanslar vb. şirketler arasından sıyrılmak isteyen girişimcilerimiz, konferanslardan dünya kupasına kadar her alandan etkinlikleri sponsorlar üzerinden takip edip paylaşıyor.

Anasponsor.com'un dikey olarak düşünülmesi rekabet açısından olumlu bir seçim. Genç girişimcilerin organizasyon konusundaki tecrübeleri ve sponsor bulununcaya kadar ücretsiz hizmet verilmesi ise Anasponsor.com'un dayanma gücünü artıracaktır. Önemli bir kaç etkinlikten sonra ise kararlı bir büyüme yakalanabilir. Tabii bunun için daha iyi bir ürün sunumunun yapılması gerektiği ortada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.