Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı akredite oldu, 1.3 milyon TL yatırım yaptığını açıkladı

Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı akredite oldu, 1.3 milyon TL yatırım yaptığını açıkladı

Yatırımcılarla girişimcileri bir araya getiren yatırımcı ağı Şirket Ortağım, Hazine Müsteşarlığı tarafından Bireysel Katılım Yatırımcısı Ağı olarak aktedite olduğunu ve girişimlere yaptığı yatırımları açıkladı.

Mehmet Buldurgan tarafından kurulan Şirket Ortağım'ın 2013 sonunda 11 lisanslı melek yatırımcıyı bünyesinde barındırıyordu. Sitedeki rakamlara göre lisanslı melek yatırımcı sayısı 56'ya (toplam yatırımcı sayısı 536) ulaşmış.

Bugüne kadar 5 yatırımcı/girişimci buluşması gerçekleştiren organizasyon, 1 Temmuz 2014 tarihi itibari ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından yetkilendirilmiş. Bu sayede yatırımcılara lisans verip, vergi indiriminden faydalanabilmek için ağ kanalı ile yapılan yatırımların belge ve bilgilerini Hazine Müsteşarlığına iletip yatırım süreçlerini takip edebilecek.

5 girişime 1.3 milyon TL yatırım

Aldığımız bilgilere göre Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı, 2014 yılının başından itibaren sayısı her geçen gün artan yatırımcılarıyla 5 milyon TL’lik bir fon olma yolunda ilerliyor ve şimdiye kadar toplamda 1.325.000 TL yatırımla akredite işlemlerini tamamlanmış.

Yatırımcılarla buluşturulan 33 girişim içinden yatırım kazanan girişimler Visionteractive.com, T-Hos.com.tr, Webeyou.com, Kariyer Haritam.com, Nr724.com olmuş ama bazılarının henüz kullanıma hazır olmadığı görülüyor.

Şirket Ortağım, 22 Temmuz 2014 tarihinde 6. girişimci yatırımcı buluşmasını düzenleyecek ve gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.