Mwoorks, mobil CRM pazarına iPad uygulamasıyla adım atıyor

Mwoorks, mobil CRM pazarına iPad uygulamasıyla adım atıyor

CRM tarafında mobil uygulamalar için büyük bir fırsat var. Gartner Research'ün mobil CRM uygulamalarının 2014 yılında yüzde 500 büyümesini öngörmesi de bunun kanıtı. Mwoorks ise mobil CRM alanında örnek verebileceğimiz sayılı yerli girişimlerden biri.

iPad uygulamasıyla mobil CRM alanında kendine yer açmak isteyen Mwoorks, Viveka'nın kuluçka girişimlerinden. Baki Karadeniz ve Ertan Kantarcıoğlu tarafından geliştirilen uygulama özellikle pazarlama ve satış tarafındaki firma temsilcilerini hedef kitlesi olarak görüyor.

mwoorks mobil crm

Kısaca anlatmak gerekirse Mwoorks, firma temsilcileri müşteri ziyaretlerine eşlik eden ve merkez ofisle koordinasyon sağlayan bir uygulama. İlk bir ay boyunca ücretsiz olarak kullanılabilen uygulama toplantıları programlama, müşteri profilleri oluşturma, sunum dosyalarını uygulama içinde tutma ve oynatma özelliklerle geliştiriliyor.

Kullanıcılarına zaman ve dolayısıyla para kazandırmak isteyen Mwoorks, özellikle müşteri ile temsilci arasında geçen sürecin verimliliğine odaklanıyor. Satış temsilcisine müşteriler hakkında bilgi kaydetme ve toplantı süresini ölçme gibi özellikler sunuyor. Merkez ofislerin uygulamaya bağlanarak saha ekibi performansını takip etmesi ve toplantı sonuçlarının merkezle paylaşılabilmesi de çok yakında mümkün olacak.

mwoorks mobil crm 2

Mwoorks, 1.5 sene önce Ankara Startup Weekend yarışmasında ortaya çıkan bu fikrin ürüne dönüşmüş hali. Henüz bazı eksikleri olsa da kendini geliştirebilecek bir uygulama. Invision desteğiyle kullanıcılar da geliştirmeye katkıda bulunabiliyor.

Gelecek sürümde Google Takvim, Linkedin, Dropbox ve Salesforce entegrasyonu gerçekleştirildiğinde Mwoorks'un ilk müşterilerini bulması mümkün. Öncesinde ise girişimcilerimizin kurumsal ziyaretlerinde kendi ürünlerini en iyi şekilde sergilemesi gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.