Webrazzi PRO veri ortaklarından Gold.com.tr'nin 'dönüşüm oranı' en yüksek ürünleri

Webrazzi PRO veri ortaklarından Gold.com.tr'nin 'dönüşüm oranı' en yüksek ürünleri

'Profesyoneller için Bilgi Merkezi' olan Webrazzi PRO'nun bildiğiniz gibi en çok öne çıkan özelliklerinden biri de veri ortakları.

Deloitte ve Nielsen gibi değerli araştırma şirketlerinin yanında Mobilike, Kariyer.net ve akakce gibi sektörlerinin lider firmaları Webrazzi PRO'nun veri ortakları arasında yer alıyor. Webrazzi PRO kullanıcıları için büyük bir kısmı halka açık şekilde açıklanmayan verileri paylaşan bu şirketler, çok sayıda farklı sektöre dair önemli bir veri havuzu oluşturuyor.

Webrazzi PRO veri ortaklarından biri de Gold.com.tr

Uzun süredir Webrazzi PRO veri ortaklarından biri olan Gold.com.tr; Webrazzi PRO kullanıcılarıyla ziyaretçilerinin demografik bilgileri, aldığı trafiğin çeşitli kriterlere göre dağılımı ve mailing kampanyalarının okunma oranları gibi kayda değer bilgiler paylaşıyor. Gold.com.tr'nin paylaştığı bilgilerden biri de çeyreksel olarak televizyon, taşınabilir bilgisayar, cep telefonu ve tablet bilgisayar kategorilerinde 'dönüşüm oranı' en yüksek olan ürünler.

Hemen aşağıda Gold.com.tr'de 2014'ün ilk çeyreğinde dönüşüm oranı en yüksek olan cep telefonu ve taşınabilir bilgisayar modellerini bulabilirsiniz. Bu arada 'dönüşüm oranı' (conversion rate) ürün detay sayfasının aldığı ziyaretle satış adeti rakamlarına bakıldığında insanların en yüksek oranda satın aldıkları ürünleri ifade etmektedir.

cep-telefonu-donusum-gold-com-tr

Webrazzi PRO hakkında detaylar

Webrazzi PRO yalnızca üye girişi yapılarak görülebilen bir platform. Ancak üye girişi yapmadan da arama deneyimini yaşayabilirsiniz. Bunun için ana sayfada sağ üst köşede bulunan arama kutusuna merak ettiğiniz kelime ya da markaları yazmanız yeterli, örnek bir Apple aramasıysa şurada.

Webrazzi PRO'da şu an minimum 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere, tamamen aynı özellik ve yetkilere sahip üç farklı hesap tipi bulunuyor: Bireysel, Startup, Kurumsal. Platformla ilgili tüm soru, görüş ve önerilerinizi [email protected] a-posta adresine bekliyoruz.

Hem Gold.com.tr hem de diğer veri ortaklarının paylaştığı veriler ve çok daha fazlası için sizleri Webrazzi PRO'ya bekliyoruz.

tasinabilir-donusum-orani-en-yuksek-10-urun

Görsel kaynak: Maxx Studio/Shutterstock

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.