İstanbul'da 2 gün sürecek iddialı bir yazılım etkinliği: jsist

İstanbul'da 2 gün sürecek iddialı bir yazılım etkinliği: jsist

İstanbul'da 27-28 Eylül tarihlerinde konuşmacıları ve konseptiyle dikkat çekici bir yazılım konferansı düzenleniyor: jsist.

Jstanbul, Koç Üniversitesi ve webbox.io'nun organize ettiği etkinlik 2 gün sürecek ve bir kısmı yurtdışından olmak üzere web yazılım dünyasından önemli isimleri ağırlayacak. Etkinliiğin ana odağı ise tahmin edebileceğiniz gibi JavaScript üzerine kurulu.

İki gün sürecek olan etkinlikte Exclusive ve Standard olmak üzere iki farklı bilet tipi var. Her iki biletle de ücretsiz kahvaltı, öğle yemeği ve gün boyunca soğuk/sıcak içecek imkanı sunan jsist, ayrıca Exclusive bilet sahipleri için Asmalı Mescit'te bulunan Refik Restaurant'ta özel bir gece düzenliyor.

Bu arada 16 Temmuz'a kadar 'early bird' olarak 50TL indirimle standart bilete sahip olabilirsiniz. Etkinlik biletleriyle ilgili detaylı bilgi için şuraya göz atmanız mümkün.

jsist-istanbul

jsist konuşmacıları arasında dünyaca ünlü Disqus isimli yorum servisinden Burak Yiğit Kaya, Hoodie'den Lena Reinhard, Spotify'dan Sebastiano Armeli, Twitter'dan Andy Hume, Startup Kitchen'dan Armağan Amcalar, Tuttur.com'dan Sezgi Şensöz Tulum ve Yemeksepeti'nden Altan Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Webrazzi'nin de medya sponsoru olduğu etkinliğin diğer bazu sponsorları ise Sonsuzdöngü, Spotify, workcube ve Hipo.

Yalnızca JavaScript'le ilgilenenleri değil, tüm web yazılım meraklılarını 27-28 Eylül'deki jsist'e katılmaya davet ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.