Adobe, dijital kalem ve cetvelini piyasaya çıkardı

Adobe, dijital kalem ve cetvelini piyasaya çıkardı

Adobe, Adobe Ink & Slide adını verdiği yeni ürün ikilisini tanıttı. Daha önce piyasaya sürüleceği ile ilgili detaylar az çok belli olan ürün, tasarımı, özellikleri ve fiyatıyla tüketiciye tanıtıldı.

Aslında bir yazılım firması olarak bildiğimiz Adobe'nin, Ink & Slide ürünüyle donanıma ciddi bir adım attığını söyleyebiliriz. Adobe Ink & Slide'ın bir diğer özelliği ise özellikle iPad'lere yönelik olması ve ürünle gelen ilk yorumların da, Adobe Ink & Slide'ın sanki bir Apple ürünü gibi gözüküyor olması. Adobe, bu noktadan doğru bir konumlandırma yaparak tasarım konusunda oldukça "Apple gibi" ilerlemeyi başarmış.

Ink & Slide adı verilen dijital kalem ve dijital cetvel, Adobe Sketch ve Adobe Line üzerinde çalışacak. Henüz yeni çıkan bu ücretsiz iPad uygulamaları üzerinden kullanılacak Ink & Slide'ın özellikle sık çizim yapan kullanıcılar için önemli avantajları bulunuyor. Kalem ve cetvel görevi gören iki parçadan oluşan Ink & Slide'ın şarj ihtiyacı da dışarıdan karşılanıyor. Kısacası iPad'inize kabloyla herhangi bir bağlantısı söz konusu olmuyor.

ink-and-slide-On-iPad-2

Hem yarattığı yazılımla büyük bir başarıyla adından övgüyle bahsettirebilecek olan Adobe'nin, bir de yaptığı donanım sayesinde kendi yazılımlarını kullandırtmaya teşvik etmesi, çok önemli bir başarı olarak nitelendirilebilir.

Adobe Ink & Slide'ın fiyat etiketi ise 199 dolar olarak belirlenmiş. Ürün ABD'de bugünden itibaren satışa sunulmuş durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.