Rovio, Angry Birds Transformers'ı duyurdu

Rovio, Angry Birds Transformers'ı duyurdu

Angry Birds'ün yapımcı firması Finlandiyalı Rovio, yeni Angry Birds oyununu resmi olarak duyurdu. Angry Birds'ün yeni oyunu Transformers konseptine sahip olacak.

Angry Birds Transformers'ın, çok yakın bir gelecekte uygulama mağazalarında yer alacağı da açıklandı.

Dünya genelinde muazzam bir başarı elde etmeyi başaran Angry Birds, farklı markalarla birlikte ortaklaşa işler yaparak kendi kasasına büyük rakamlar koyulmasını sağlayan gelir kalemleri elde etmekde oldukça usta.

Rovio'nun CMO'su Blanca Juti'nin açıklamalarına göre Angry Birds'ün Transformers ile yaptığı anlaşma oldukça heyecan verici. Eylül 2014 ya da sonrası bir tarihte piyasada olması beklenen Angry Birds Transformers, Transformers dünyasından karakterleri, yani Autobot'ları görebileceğiz.

Daha önce Star Wars ile benzer bir iş birliği yapan Angry Birds, Transformers üzerinden de ciddi gelir elde edeceğine şüphe yok. Belirttiğim gibi farklı markalarla ortak işler yaparak lisanslamalardan bile çok yüksek gelir elde eden Rovio, daha önce Hasbro işbirliği ile Transformers'lı oyuncaklarını piyasaya çıkartmıştı.

Oyuncakların ardından, yeni duyurulan bu Angry Birds oyununda Optimus Prime, Bumblebee ya da Sideswipe gibi Autobot'ları kontrol edebileceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.