Tetris ve Tangram'ın birleşmesiyle ortaya çıkan yerli mobil oyun: Mind Mould 2

Tetris ve Tangram'ın birleşmesiyle ortaya çıkan yerli mobil oyun: Mind Mould 2

Mind-Mould 2 gameMobil oyunlarla birlikte eskiye ve retroya dönüşü çok fazla yaşadık. Basit mekaniklere sahip, minimal oyunlar bugün birçok büyük oyun stüdyosundan daha fazla gelir ve kullanıcıya sahip oldu. Bu gelişmeler ve yenilkler kendi ekosistemini ve dinamiklerini oluşturdu.

Yerli mobil oyun geliştiren kişilerin, şirketlerin, butik oyun stüdyolarının sayısı da artık belirli bir seviyeyi geçti. Yetenek ve yaratıcılık konusunda sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum ancak küresel pazarı hedefleme ve doğru pazarlama çalışmaları hala en büyük handikapımız. Yeni çıkan yerli mobil oyunlardan bir tanesi de Mind Mound 2. Puzzle türünde olan oyun Tetris ve Tangram oyun türlerinin birleştirilmesi ve üzerine yeni dinamiklerin eklenmesiyle oluşturulmuş.

Öncelikli olarak oyundan ve geliştiren ekibi sizlere aktarmamız gerekirse, oyun Mind Mould'un devam oyunu niteliğinde. İlk oyundan ise gerek grafikler, gerek dinamikler olarak tamamen farklılaşıyor. Mind Mould 2'de karanlık bir atmosfer ve hava hakim ve daha gizemli bir hal almış . Oyun 4 kişilik bir ekiple geliştirilmiş. Ocak 2014'te yapımına başlanan oyun 10 Haziran 2014 tarihiyle birlikte iOS platformu için yayınlanmış.

Mind Mould 2-1

Tetris ve Tangram oyun türlerinin temel dinamiklerinin harmanlanması ve ekibin yeni özellikler eklemesiyle Puzzle türü severleri için keyifli bir oyun ortaya çıkmış. Oyun şu an için yalnızca iOS platformunda ve 1,99 TL'den kullanıcılara sunulmuş. Oyunu ilk açtığınızda giriş menüsü sizi karşılıyor, kısa bir oyun eğitimini geçmeden oyunu oynamaya başlıyamıyorsunuz, animasyonlarla desteklenen kısa bir bilgilendirmeden sonra oyundaki temel dinamikleri ve oynanışı öğrenmiş oluyorsunuz.

Mind Mould 2 game

Oyun kolay bir oynanışa sahip, bununla birlikte oynadığım ilk bölümlerden keyif aldığımı söyleyebilirim. Mind Mould 2 henüz çok yeni, ekip oyunun tanıtımına ve daha fazla kullanıcıya ulaşmaya yoğunlaşmış olmakla birlikte yaz ortasıyla birlikte farklı konsept ve tarzdaki yeni bir oyunun yapımına başlayacağını sizlere aktaralım. Mind Mould 2'yi buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.