Nintendo ve Mercedes-Benz'den GLA için işbirliği

Nintendo ve Mercedes-Benz önemli bir ortak çalışmaya imza attı ve Mercedes-Benz, yeni piyasaya süreceği GLA modelinin Japonya'daki tanıtımını çok can alıcı biçimde gerçekleştirdi.
Nintendo ve Mercedes-Benz'den GLA için işbirliği

mario-kart-8-mercedesNintendo ve Mercedes-Benz önemli bir ortak çalışmaya imza attı ve Mercedes-Benz, yeni piyasaya süreceği GLA modelinin Japonya'daki tanıtımını çok can alıcı biçimde gerçekleştirdi.

Tüm dünyaca bilinen oyun firması Nintendo'nun efsane serisi Super Mario'nun günümüzdeki yarış oyunu versiyonu Mario Kart 8'e indirilebilir içerik olarak bir GLA otomobil eklendi. Bugüne dek böyle işlerle çok da sık göremediğimiz Nintendo da artık yavaş yavaş strateji değiştiriyor gibi gözüküyor ve bu indirilebilir içerikle birlikte artık Mario, Mercedes-Benz GLA sürebilir hale geliyor.

Mercedes-Benz'in oyun içi reklam yapması tabii ki çok da büyük bir haber konusu değil belki fakat Mercedes-Benz'in Japonya'daki lansmanında çıktığı tüm reklam filmlerine Super Mario konseptini eklemesi oldukça şaşırtıcı. Japonya'da çok yüksek bir marka değeri bulunan Nintendo'yu kullanmak, Merecedes-Benz için de oldukça önemli.

Screen Shot 2014-06-03 at 20.53.43

Mercedes-Benz'in GLA modelinin reklamları da, klasik Super Mario Bros. oyunundan esinlenmiş. Bir GLA modeli oyuna adapte edilmiş ve Super Mario yerine, GLA'yı kullanıyorsunuz. Reklamın sonunda pek çok kişiyi büyük bir sürpriz bekliyor. Gerçek bir Super Mario, oyunda bölüm sonlarında görmeye alıştığımız bayrak ve kale ile birlikte göze çarpıyor. 30 saniyelik reklam filmini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.