T-race: Tmob’dan müşteri etkileşimi için anlık bildirim yeniliği

T-race: Tmob’dan müşteri etkileşimi için anlık bildirim yeniliği

Türkiye'de kurumsal tarafta yenilikçi mobil teknolojiler geliştiren şirketlerden Tmob, bu kez anlık bildirim (push notification) platformu T-race ile müşterilere ulaşmanın yeni bir yolunu açıyor.

Son dönemde yeni bir pazarlama aracı olarak değerlenen anlık bildirim platformlarından biri olan T-race, şirketlerle müşteriler arasındaki etkileşimi artırmayı hedefliyor. T-race platformunu uygulamalarında kullanan şirketler, kullanıcı davranışlarını okuyup farklı geri dönüşler yapabiliyor.

T-race'in web tabanlı kolay bir arayüzünde hem demografik özelliklere göre hem de kullanılan platforma ve ilgi alanlarına göre hedefleme yapabiliyorsunuz. Bu da mesajınızı doğru kişilere ulaştırabilme oranını yükseltiyor. Mesaj içeriği ise kısa mesajların aksine zengin bir içerikle sunulabiliyor.

tmob-trace

Ayrıca kullanıcıların uygulama içerisindeki davranışlarına göre açılan (pop-up) mesajlar göndermeniz veya önceden belirlenmiş bir alana tıklandığında otomatik olarak mesaj göndermek mümkün.

Tmob, T-race'i konum tabanlı en güncel teknolojilerden iBeacon ile de uyumlu geliştirmiş ve bu sayede yakın konum deneyimine dayalı teklifler, kampanyalar da sunulabiliyor. T-race'i daha fazla tanımak için tmoblabs.com/trace sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.